Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A húgom szerint borotválnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom szerint borotválnom kéne a puncimat. Szerintetek is gáz ha egy 20 éves lánynak szőrös a puncija?

Figyelt kérdés
A húgom 17 éves, és borotválja, és folytom azzal piszkál, hogy milyen gáz, hogy szőrös a puncim. Két éve van barátom,ő imádja a szőrös puncimat, megkért hogy ne borotváljam le. Nekem is sokkal jobb így. Szerintetek a húgom miért foglalkozik ezzel?
2011. ápr. 11. 18:36
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
88%
ha szereti a szőrös puncidat max. vágd rövidebbre "fazonírozd". Mert ugye az is csak növöget és egyre hosszabb lesz, de higiénikus ha a nagyajkaidnál le borotválod a szemérem dombon meghagyod!!
2011. ápr. 11. 20:29
 22/39 anonim válasza:
55%
előző voltam, és vissza olvastam. HOgy miért higiénikusabb? Mert ha a nő netalántán menstruál nehezebb megtisztitani az intim régiót ha az ajkak szőrösek, gondolom nem minden helyzetben tud letusolni stb.. és még tudnék pár példát!
2011. ápr. 11. 20:33
 23/39 anonim ***** válasza:
88%

Ha neked így kényelmes, a barátodnak így tetszik, akkor a húgod kedvéért miért kellene leborotválni? Talán ő nyalja? Gyanítom nem.

Ahogy már leírták, baromság, hogy a szőrtelen az higiénikusabb. Pont azért van a szőr, hogy megvédje a nemi szervet.

A menstruációs példa meg elég szar.

Ha leborotválod, akkor ugye keletkezik mindenféle apró hámsérülés, amit nem is látsz.

Hát nem tudom mivel jobb, ha közvetlenül a bőrödre kerül az alvadt menstruációs vér, mintha a szőrös felfogná és tisztes távolságban tartaná a bőrödtől...

2011. ápr. 11. 22:40
 24/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz! Az a gáz, hogy a húgod ebbe beleszól. Mi köze neki hozzá, hogy milyen a puncid?
2011. ápr. 12. 07:12
 25/39 anonim ***** válasza:
94%
én nem rajongok a temészetesért. valamilyen fazonigazítást azért elvárok, de nem ragaszkodom, hogy teljesen sima legyen. hosszából, fazonból azért szeretem ha nyirva van. legyen szép, ápolt, tiszta és lehesen nyalogatni :P
2011. ápr. 12. 14:31
 26/39 anonim ***** válasza:
Magánügy.
2011. ápr. 21. 14:53
 27/39 anonim ***** válasza:
Húgodnak nem mind1?
2011. ápr. 21. 15:08
 28/39 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi az off-ért, de a higiénia nem attól van hogy valaki borotválja e magát ott lent. Ha valaki borotválja, de nem mosakszik az higiénikus azért mert legalább borotválja?! Nem függ össze a szőrös punci az igénytelenséggel. Ha mossa rendesen akkor lehet ugyanolyan higiénikus, mint aki borotválja.

Ha a barátodnak így tetszik, meg neked is így kényelmesebb akkor hagyd meg nyugodtan így és ne foglalkozz a húgoddal és a többi emberrel aki azt mondja hogy borotváld le!

18/L

2011. ápr. 21. 15:10
 29/39 anonim ***** válasza:
próbáld meg hogy nem pucérra csak megigazítod. biztos mind a ketten elégedettek lesznek.
2011. ápr. 21. 15:15
 30/39 anonim ***** válasza:
49%
Jaj már megint a higénia. Ennyi erővel a legtöbb pasinak büdösnek, koszosnak kéne lennie, mert szőrösek.
2011. ápr. 21. 15:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!