Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A húgom szerint borotválnom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgom szerint borotválnom kéne a puncimat. Szerintetek is gáz ha egy 20 éves lánynak szőrös a puncija?

Figyelt kérdés
A húgom 17 éves, és borotválja, és folytom azzal piszkál, hogy milyen gáz, hogy szőrös a puncim. Két éve van barátom,ő imádja a szőrös puncimat, megkért hogy ne borotváljam le. Nekem is sokkal jobb így. Szerintetek a húgom miért foglalkozik ezzel?
2011. ápr. 11. 18:36
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A bikinivonalat leborotválom, de a többit egyáltalán nem szoktam. És azt hiszem, hogy ez így is marad.
2011. ápr. 11. 18:52
 12/39 napietus ***** válasza:
44%
szerintem sem túl higiénikus...de a hugod honnan tudja egyáltalán? két hugom van, egyiket sem tudom, hogy borotválja-e. mondjuk amíg otthon laktam, tudtam, mert mindig lenyúlták az én borotvámat :)
2011. ápr. 11. 18:54
 13/39 anonim ***** válasza:
17%
eléggé gáz.
2011. ápr. 11. 18:56
 14/39 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon gáz, hogy szőrös a puncid!!! Miért nem borotválod?! A szőrös punci undorító, FÚJJ!!! A húgodnak igaza van! Sőt a barátodnak is borotválnia kellene intim részen!
2011. ápr. 11. 19:01
 15/39 anonim ***** válasza:
41%

18:37 vagyok es jol lepontoztatok.

Ezek szerint mindenki ugy gondolja, hogy higenikus a szoros punci?!:S Hat csak gratulalni tudok.

2011. ápr. 11. 19:08
 16/39 anonim ***** válasza:
48%
én else tudom már képzelni, hogy ne borotváljam és szerencsére a páromse, hogy ő ne kezelje magát ott. Én egy pasin se szeretem ha szörős..
2011. ápr. 11. 19:23
 17/39 anonim ***** válasza:
77%

Neked jó, barátodnak is jó, másnaak semmi köze hozzá mi van a bugyidban.

19:08

Nekem a "higiéna" szó belekeverése szúrta a szemem. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, fogjátok már fel!

2011. ápr. 11. 19:23
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted mi a fenéért nő ott szőr természetesen. Olvass már körbe, az orvosok szerint is higiénikusabb (annak szólt, aki nyávogott, hogy a szőrös fújj, nem higiénikus).
2011. ápr. 11. 19:41
 19/39 anonim ***** válasza:
87%

A teljesen kezeletlen, számomra elég idegen, de speciel én sem szeretem teljesen leborotválni, mert érzékeny a bőröm, főleg a szeméremdombomon. Hiába minden kencefice, begyulladnak a szőrtüszőim. Viszket, éget napokig, és 2-3 nap múlva már megint lehetne kezdeni elölről. Hát nem hiszem, hogy számomra például higiénikusabb lenne, ha lent folyton be lennéknek gyulladva a szőrtüszőim =) De ettől eltekintve sem igénytelenség a fennhagyott szőr.

Ha párodnak és neked is megfelel így a dolog, akkor húgoddal ne foglalkozz. Inkább mondd meg neki, hogy keressen magának ő is pasit, vagy ha van, akkor inkább az ő intim régióival foglalkozzon, ne a tiéddel ;)

2011. ápr. 11. 20:02
 20/39 anonim ***** válasza:
Ma este változatosak a témák :)
2011. ápr. 11. 20:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!