Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom szerint borotválnom kéne a puncimat. Szerintetek is gáz ha egy 20 éves lánynak szőrös a puncija?
18:37 vagyok es jol lepontoztatok.
Ezek szerint mindenki ugy gondolja, hogy higenikus a szoros punci?!:S Hat csak gratulalni tudok.
Neked jó, barátodnak is jó, másnaak semmi köze hozzá mi van a bugyidban.
19:08
Nekem a "higiéna" szó belekeverése szúrta a szemem. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, fogjátok már fel!
A teljesen kezeletlen, számomra elég idegen, de speciel én sem szeretem teljesen leborotválni, mert érzékeny a bőröm, főleg a szeméremdombomon. Hiába minden kencefice, begyulladnak a szőrtüszőim. Viszket, éget napokig, és 2-3 nap múlva már megint lehetne kezdeni elölről. Hát nem hiszem, hogy számomra például higiénikusabb lenne, ha lent folyton be lennéknek gyulladva a szőrtüszőim =) De ettől eltekintve sem igénytelenség a fennhagyott szőr.
Ha párodnak és neked is megfelel így a dolog, akkor húgoddal ne foglalkozz. Inkább mondd meg neki, hogy keressen magának ő is pasit, vagy ha van, akkor inkább az ő intim régióival foglalkozzon, ne a tiéddel ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!