Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Türelmes vagyok, mert szeretem, de azért kijárna a jóból, nem?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és már többször aludtunk egymásnál jól megvagyunk 1 dolgot leszámítva. Már meztelenül is voltunk egymás előtt nem szégyenlős, már többször pettingeltünk is azaz pontosabban én csináltam neki és én soha nem kapok semmit. Többször célozgattam már rá, már ráraktam a kezét is a péniszemre, de semmi. Nem tudom sehogy rávezetni, rá venni. Mondtam már neki, hogy nem lesz semmi gond ügyes lesz bla-bla-bla, de nem lettem előrébb. F172011. ápr. 11. 18:34
1/4 anonim válasza:
Azért csinálja, mert vagy nem kíván téged, vagy még nincsen készen rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor miért van velem? Volt már olyan, hogy ő kért meg vetkőzzek le. Szép, okos, divatos mással is lehetne ha nem kíván...
2011. ápr. 11. 18:39
3/4 anonim válasza:
Még fél a dologtól,nem mer tovább menni a szex terén.Vagy várd meg,míg megérik a dologra,vagy szakíts vele.Nincs mit tenni.
4/4 anonim válasza:
Tovább tudsz várni, mint hinnéd. 5 hónapnál sokkal többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!