Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a póz ahol a legtöbb ideig bírom mielőtt elmegyek?
Figyelt kérdés
Holnap vesztem el a szüzességem, és félek hogy hamar elmegyek..milyen pózba csináljam? A nő már tapasztalt..30 év feletti. Én 18 vagyok. Ha sötétbe csináljuk elvileg tovább bírom?2011. ápr. 11. 16:14
11/25 A kérdező kommentje:
Oké..akkor megyek az "ösztöneim" után :)
2011. ápr. 11. 17:02
12/25 anonim válasza:
Utolsó: te is nagyon izgultál előtte? Hogy jöttetek össze?
Társkereső oldalon írtam rá megmondtam neki mi a helyzet és ő egyébként is fiatalabb fiút keresett magának. Szóval nem titkoltam el, hogy szűz vagyok. Izgultam, de simán felállt sőt az is elég volt, hogy simogattuk egymást...
Majd kezelésbe vett... hát ... nagyon jó volt :D enyhe kifejezés.
És Te hogyan ismerted meg a hölgyet?
(Azt tanácsolom ki ne hagyd...)
13/25 menta34 válasza:
Nyald ki "mielőtt hozzád ér" :D akkor annak fog örülni, hogy kezdődik a következő kör, nem azon sopánkodik, hogy te már elmentél ő meg még hol van :))
15/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Bár aludni nem fogok tudni szerintem, annyira izgulok:D
2011. ápr. 11. 19:35
16/25 A kérdező kommentje:
Férfi lettem:D Mondjuk egész nap nagyon izgultam meg vaciláltam hogy elmenjek-e de végül elmentem hozzá. Nagyon aranyos volt, beszélgettnk 10 percet, utána 5 percig csókolóztunk...ekkor felgyorsult minden:) Levetkőztünk, csak alsó maradt, befeküdtünk ágyba ott is csókolóztunk, simogattam..utána volt egy kis bibi, lába kélt az óvszernek de végül meglett. Utána levettem a bugyiját , bebújtam a takaró alá, orálisan kényeztettem meg ujjaztam aztán megállított mert majdnem elélvezett:) Utána felhúzta a gumit és misszionáriusba szexeltünk. Egész jól bírtam, az elején még nem is volt semmi olyan érzés hogy elmegyek, csak ő is nyögött és 5 perc után együtt mentünk el..elsőre jó volt, nagyon jó. Majd legközelebb mégjobb lesz:D És ajánlom mindenkinek hogy egy tapasztaltabbal kezdje mert huh...nagyon jó volt. Ja és nem kell félni..mindenki mondta hogy hú odaguggol elélvezel..ez hülyeség, meg még miután elélveztem utána is toltam neki:)
2011. ápr. 12. 19:53
18/25 A kérdező kommentje:
Nem, ment a buszom...majd pénteken lesz:)
Meg sztem én nem is lettem volna rá képes...
2011. ápr. 12. 20:37
19/25 anonim válasza:
Na büszke vagyok :D Még mindig várom a történéseket :P Én írtam hogy írd le hogy mi volt (:
20/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom még hogy holnap találkozunk-e de így is megérte:)
2011. ápr. 14. 21:38
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!