Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a póz ahol a legtöbb ideig bírom mielőtt elmegyek?
Figyelt kérdés
Holnap vesztem el a szüzességem, és félek hogy hamar elmegyek..milyen pózba csináljam? A nő már tapasztalt..30 év feletti. Én 18 vagyok. Ha sötétbe csináljuk elvileg tovább bírom?2011. ápr. 11. 16:14
1/25 anonim válasza:
Akármit csinálsz, elsőre izgulni fogsz, és megeshet, hogy 2-3 lökés és elsülsz. Majd kérsz 2. menetet a nőtől. :) Ha már úgyis tapasztalt, ezzel biztosan tisztában van.
2/25 anonim válasza:
Túl közel ne legyél az ajtóhoz, mert akkor hajlamos az ember kíváncsiságra, hogy mi lehet a szobán kívül, és ha győz a kíváncsiság, akkor hamar elmész.
3/25 A kérdező kommentje:
hát jó kilátások...szerintem mikor veszem le a ruháit már állni fog mint a ....:S
2011. ápr. 11. 16:19
4/25 anonim válasza:
Most mi van? Senki sem úgy kezdte, hogy mester volt.
6/25 anonim válasza:
Ohh nekem is egy idősebb nő vette el a szüzességem az első kettő olyan gyorsan megtörtént... orális szex volt és nagyon jól csinálta.. ha nem akarsz gyorsan elsülni akkor ettől óvakodj :D
De semmi gond ha gyorsan elmész.. nálam a harmadiknál azért már rendesen meg kellett dolgoznia, hogy a szájában landoljanak az utódok... XD Előtte persze volt lovaglás és kutyapóz is.
A kutyapózt ajánlom egyébként. (jó tanács)
De nem hiszem, hogy szégyen lenne ha hamar elsülnél szerintem látni fogja rajtad, hogy élvezted és ez számít.
Bocsánatot nem kérj csak mondd hogy isteni volt... ez nem is hazugság... XD
7/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: te is nagyon izgultál előtte? Hogy jöttetek össze?
2011. ápr. 11. 16:33
8/25 anonim válasza:
Talán, ha nem arra helyeznéd a hangsúlyt, hogy "végre elvesztem a szüzességemet", hanem arra, hogy "a partneremnek is és magamnak is a lehető legjobbat nyújtsam, ami tőlem telik", akkor nem izgulnál ennyire ettől a dologtól.
9/25 A kérdező kommentje:
Figyelek arra is..de attól még izgulok. És félek, ha kihagyom nagyon megfogom bánni.
2011. ápr. 11. 16:46
10/25 anonim válasza:
Akkor ne hagyd ki. És felejtsd el, hogy szűz vagy. Csak tedd, ami jön.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!