Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Para vagy nem? Mit gondoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Para vagy nem? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

szerda-csütörtök körül volt vége a menstruációmnak. Tegnap együtt voltam a barátommal gumi nélkül,de kb. 2-3percig összesen. Nem egyszerre volt ez a 2-3perc,hanem 2alkalomból jött össze.

Máskor is voltunk így,akkor nem lett semmi,de most félek.Tudom,hogy felelőtlenség,de mégis kíváncsi lennék mennyire kell félnem?

2011. ápr. 11. 15:49
 1/8 Lackaaa ***** válasza:
A menszesz után kevesebb esély van arra, hogy terhes leszel, de bármi megtörténhet. Én a 72 órásat tudom ajánlani az ilyen helyzetekre is, de a legkönnyebb ha végig rajta van a fiúdon a gumi, és akkor nem lehet baj
2011. ápr. 11. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát van esélyed. Butaság volt. Tabi!!
2011. ápr. 11. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:

50-50.

vagy igen v nem.

vagy 1 eseményutáni v parázol következő mensiig

2011. ápr. 11. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
ez szombaton történt,szóval felesleges az eseményutáni. hiába is akartam volna,nem tudtam volna megoldani.
2011. ápr. 11. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
a menstruacio elso napjatol szamolva ha beleestel a 10ik koruli napba akkor van eselyed aggodni...
2011. ápr. 11. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:

a teszt meg szerintem ennyi idő után ki sem mutatja, hááát nem tudok mást mondani csk azt,h várj, hátha nincs baj!

"hiába is akartam volna,nem tudtam volna megoldani." (a tabit)

erre csk annyit mondok, h: ügyelet mindenhol van.

én tuti addig mennék,amíg nem találok 1 olyan orvost hétvégén,aki fel tudja írni a gyógyszert.

nem cseszegetésként írtam

majd írj mi lett

2011. ápr. 11. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
a 9. napon történt,vagyis miután megjött a 9. napon,tehát menstruációm vége után 2nappal. egyébként nézem az ovulációs naptárat,ez meg azt jelzi,hogy 15-én ovulálok.
2011. ápr. 11. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:
az para!
2011. ápr. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!