Mit gondoltok, lehet para?
Még menstruáltál mikor együtt voltatok?
Mert akkor nagyobb az esélyed vmi jó kis fertőzésre.
2 hete kb. pont elmúlt a menstruációd vagy még meg is volt, nem?
Mert szerintem akkor kicsi a valószínűsége a terhességnek, hiszen most van peteérésed (elvileg).
Ha most feküdnél le a barátoddal, akkor aggódhatnál, de mivel se peteérésed nem volt, ráadásul csak előváladék került beléd, ezért jó eséllyel megúsztad.
Persze lehet egy jó szextől spontán peteérés is...szóval azért teljesen nyugodt ne legyél.
És máskor legyen már annyi eszetek, hogy nem megszakítással védekeztek.
karácsony tájékán volt meg, igen. mikor elmúlt, akkor voltunk együtt. köszönöm az eddigi válaszokat is. megvárom a következő esedékes menzeszt, aztán ha nem jön meg, akkor teszt...
és igen tudom, idióta vagyok, h megengedtem, de többször nem fogom...nem kell ez a pánik.
azóta vmi?
és télleg..máskor gondolkodjatok. gondolom egyikőtöknek sem hiányzik még baba
és ha még mindig aggódás van menj el dokihoz
Nekem többször előfordult, hogy fájt a cicim, érzékeny volt, az alhasi fájdalomról nem is beszélve menstruáció előtt, még az első szülésem után is.
Amikor második gyerkőcöt terveztünk, ezek a tünetek párszor be is csaptak és aztán jött a csalódás, hogy már megint nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!