Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, most akkor kell szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most akkor kell szex vagy sem?

Figyelt kérdés

Első: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Masodik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Ugye az elsőben 90 százalék rinyál, hogy nem szexelt már mióta és kell a szex, de a másodikból adódóan, ha egy pasi megpróbál intim viszonyba kerülni a nővel, akkor egyből kihasznál titeket és csak arra kellettek. Most akkor mit akartok valójában? Sehogyse jó?

2011. ápr. 11. 11:29
1 2
 11/19 szamóca. ***** válasza:

hát...

aki azt hiszi nem lehet úgy felizgatni hogy elfeledkezzen önmagáról mitn egy állat, az még nem találkozott igazi férfival:DDD

állatok vagyunk, ösztönösek, ennyi.

rádásul senki nem mondta hogy ez mind a randi alkalmával történik, és nem már járás közben.

ha már járunk hozza csak fel a férfi a szexet, vagyis vezessen rá, ne nekem kelljen már mászni :D

2011. ápr. 11. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de a földön van 6 milliárd ember. Nem fogok bocsánatot kérni ha azt mondom, hogy nem ismered mindegyiket, köztük engem sem, így nem mondhatsz olyan hogy nincs ilyen ember. Kezdjük ott hogy hozzám se érhet senki úgy ha nem a párom akit szeretek. Persze hogy fel tud izgatni, de csak akkor ha én úgy döntöttem hogy szexelni szeretnék. Engem aztán k*rvára nem érdekel milyen igazi férfi. Szóval bocs, beszélj a saját nevedben.
2011. ápr. 11. 15:48
 13/19 szamóca. ***** válasza:
jójóó:D a glória a fejed felett, ha van egy kis szerencséd az életben majd rájössz, ha nem akkor is boldogan halsz meg azt hiszed erkölcsösen éltél. nekem oly mindegy :)))
2011. ápr. 11. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Ki a halál él erkölcsösen? Honnan veszed ezt? Ez egyszerűen csak egy dolog ami azért van így mert nekem így tetszik. Mi gondod van vele? Most megsúgok egy nagy titkot: minden ember másmilyen. Attól még mert nem úgy gondolkozik ahogy te még, nem szent h*lye p*csa.
2011. ápr. 11. 15:57
 15/19 szamóca. ***** válasza:

:D

hátrébb az agarakkal.

egyébként én is megsúgok egy titkot: az ember állat, így aztán vannak állatias ösztönei. ezek közé oda tartozik ám a szexualitás is, tetszik vagy sem. lehet ezt fejtegetni komoly humánetológiai szemléletekkel és elméletekkel, de felesleges.

a lényeg hogy a nőnek is KELL a szex (amennyiben ugye geészséges) sseeenki de sneki nem modnta hogy msot akkor le kell teperni a metron három diegen faszit és megdugatni magad. elég ha már jártok, együtt vagytok, szeretitek egymást. bár a szexuális vonzalomnak köze nincsa a szeretethez, de ezt tudjuk irányítni, mert emberek vagyunk - és én sem feküdtem még le senkivel párkapcsolaton kívül.

2011. ápr. 11. 16:01
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Lány vagyok, és kell a szex ez az alap egy kapcsolatnak
2011. ápr. 11. 16:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Aha, akkor miért is vagyok én erkölcsös amikor Te pont ugyanarról beszélsz mint én? Én szeretem a szexet de tudok élni nélküle és nem akarom akárkivel akármikor akárhogy... Ennyi. És az én barátom legyen képes beszélni velem a szexről és ne felizgatós praktikákkal vegyen rá. Én csak ezt mondtam a kérdezőnek, hogy ne vegyen minden lányt egy kalap alá.
2011. ápr. 11. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ugye az elsőben 90 százalék rinyál, hogy nem szexelt már mióta és kell a szex, de a másodikból adódóan, ha egy pasi megpróbál intim viszonyba kerülni a nővel, akkor egyből kihasznál titeket és csak arra kellettek. Most akkor mit akartok valójában? Sehogyse jó?"

Szia!

Nyilvan az elso és masodik csoportnak nincs kozos metszete.

Tudod nők = 3,8 milliard tök különböző szemelyisegű ember a vilagon.

Van köztük 1 milliárd, akinek a szex CSAK SZEX, és van MÁSIK 1 milliárd, akinek a szex a MINDEN. :)

(35L)

2011. júl. 4. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:

"a lényeg hogy a nőnek is KELL a szex (amennyiben ugye geészséges) sseeenki de sneki nem modnta hogy msot akkor le kell teperni a metron három diegen faszit és megdugatni magad. elég ha már jártok, együtt vagytok, szeretitek egymást. bár a szexuális vonzalomnak köze nincsa a szeretethez, "

Szeretnem mondani (én vagyok az elozo hozazzsolo is), hogy a masodik 1 milliard-hoz tartozom, nekem a szex a MINDEN, és uyg erzem, hogy a szeretetnek a FOLYOMÁNYA.

Kell konkretan Z. ÁKOS meg A. BÉLA, megveszek érte, hogy hozzajuk erjek, simogassam, csokoljam, harapdaljam es magamban gyomoszoljem oket, mert meg akarom veluk elni a szeretetet. De mindenki massal aszexualis vagyok, sőt, kifejezetten furcsanak es undoritonak latom az emberi testet szexualis szempontbol, és ezen csak a nagyon eros szeretet tud valtoztatni.

(35L)

2011. júl. 4. 19:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!