Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, most akkor kell szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, most akkor kell szex vagy sem?

Figyelt kérdés

Első: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Masodik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Ugye az elsőben 90 százalék rinyál, hogy nem szexelt már mióta és kell a szex, de a másodikból adódóan, ha egy pasi megpróbál intim viszonyba kerülni a nővel, akkor egyből kihasznál titeket és csak arra kellettek. Most akkor mit akartok valójában? Sehogyse jó?

2011. ápr. 11. 11:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

ja. kb. ez a helyzet. sehogy se jó.

szokj hozzá. :S

2011. ápr. 11. 11:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Mindkét eset egyszerre fennállhat. Hiányzik a szex, de nem mindegy kivel, mikor, hogyan.
2011. ápr. 11. 11:34
 3/19 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy mindenki másmilyen?
2011. ápr. 11. 11:36
 4/19 szamóca. ***** válasza:
100%

kell hát. mi is emberből vagyunk mi is vágyunk rá.

csak a mostani generáció valahogy megint prűdebb. vagy hogy mondjam... szigorúbban veszik az ilyesmit + álszentek is. az igaz hogy általános megállapítás a nőknél hogyha egy pasi rögtön rádmászik, az csak szexet akar. ezzel mondjuk nem értek egyet, de első randin tényleg sok ha valaki egyből le akar vetkőztetni még nekem is.

amúgy nőtől függ, de mindegyiknek kell a szex.

2011. ápr. 11. 11:37
 5/19 anonim ***** válasza:

A nők furcsa logikája.

Ha nagyon leakarsz feküdni a nőddel,ne hozd fel neki a szex témát.

2011. ápr. 11. 11:43
 6/19 A kérdező kommentje:
Ha nem hozom fel a szex témát várjam mig ő hozza fel? Akkor kb soha nem lesz szex, mert úgye a nők nem kezdeményeznek, csak elvárnak.
2011. ápr. 11. 12:12
 7/19 szamóca. ***** válasza:

miért ne hozná már fel a szex témát?

ez nem valami elítélendő állatos-pisi-kaki-sm dolog amit esetlegesen tényleg kerülni kell..

2011. ápr. 11. 12:14
 8/19 A kérdező kommentje:
Előbb utóbb biztos felhozná, hónapok múlva. De szerintem egyszerűbb, ha te kezdeményezel. Egyszerűbb és gyorsabb. Nem kell felhozni a témát, bele kell vezetni. Ha elhúzod előtte a mézesmadzagot úgyis engedni fog. Csak jól fel kell izgatni, a többi megy magától. Szerintem.
2011. ápr. 11. 12:18
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az lesz végzeted hogy általánosítasz. Kezd el az embereket önálló, egyedi lényként kezelni. Mindenki másért csinál dolgokat, mást akar stb... Ja persze ha így gondolkozol nehezebb elkapni őket, egyszerűbb általánosítani... Az egyiknél beválik amit írsz a másiknál meg pofára fogsz esni. Én pl eleve csak azzal szexelek akivel járok (és a randi még nem az), és nem járok olyannal aki nem képes a szex témát megbeszélni a barátnőjével... Olyan meg főleg nem történik velem hogy olyat csinálok amit nem én döntöttem el csak beizgultam hirtelen. Nem állat vagyok. Más lány meg nem ilyen. Aztán ha nem jön össze akkor megint jöhet a szídás, hogy a nők milyenek, bármi csak ne benned legyen a hiba. Általánosítás helyett inkább ismerd meg aki érdekel... Ha csak szexelni akarsz akkor ott úgyis ki kell mondani a dolgot. Ha meg igazi barátnőd akarsz ott meg úgysem az lesz az igazi aki elküld a p*csába mert a szexről beszélsz.
2011. ápr. 11. 12:49
 10/19 anonim ***** válasza:
Hiányozhat a szex, de attól még nem fogok lefeküdni senkivel sem, mert nem vagyok se ribi, se k*rva, az önkielégítést pont a puszta testi "szükségletek" kielégítésére találták ki, a szex meg megmarad érzelmi-bizalmi viszonyban.
2011. ápr. 11. 13:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!