Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MI a véleményetek a mű mellekről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI a véleményetek a mű mellekről?

Figyelt kérdés
Hallotam, hogy egy ismerős csaj megcsináltatta a melleit. Amikor találkoztam vele megkérdeztem tőle: Neked most tényleg mű melled van? Nem titkolt ironikusságal a hangomban. Egyszerüen nem tudom elviselni a mű dolgokat, ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 11. 08:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van olyan hogy tényleg ez a megoldás (műtét, szülés, stb). De azt a sok testképzavaros huszonéves lányt akik ezzel probálnak valakinek/valaminek megfelelni nem értem.

Nekem a kicsi de természtes mellek jobban tetszenek, mint a nagy és mű. De mondom, el tudom fogadni ha valaki a műtétet választja (ha van normális indoka).

2011. ápr. 13. 11:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki ízlésesen, a saját adottságait figyelembe véve csináltatja meg, az szép is lehet. Van olyan ismerősöm, akiről több évnyi ismeretség után derült ki, hogy szilikonos, pedig többször láttam ruha nélkül öltözőben.

Viszont olyan nőt is ismerek, aki a 155 centis magasságához D+-os melleket csináltatott és már most a dereka körül tartanak, mert a bőre nem bírja a súlyt. Szerinte erre az a megoldás, hogy nagyobbra cserélteti őket. Nemsokára 40 lesz, 10 év múlva szépen fog kinézni...

2011. ápr. 13. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Tapintásra elég rossz, és a letöbb kinézetre sem jó. Azt hiszem a japánoknak van valami módszerük amitől természetesnek néznek ki és nem ultra feszesek mint egy lufi de inkább maradj pici és natúr mint hogy két gázballont varras a mellkasodra.

Vagy hát legyél terhes, attól általában megnő és olcsóbb is. :P

2011. ápr. 13. 12:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Anyunak műmelle van. Igazából 16 éves srác vagyok, és rengetegszer láttam már, és 1 hete mondta el kb, hogy tudom kell, hogy neki az van:D de teljesen normális méret, és még mindig nem fogtam fel hogy mű, ha nem mutatja meg a vágást, el sem hiszem.
2011. ápr. 13. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Pl a való világból Zsófikának a helyében én is megcsináltattam volna.

Neki sajnos nem sok volt.

2011. ápr. 13. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Igenis nagyon szépek és akármit írhattok,szeretik a pasik.

És tudni kell hordani!!!

2011. ápr. 13. 13:38
 17/18 (L) Bella (L) válasza:

Egy szépen, esztétikusan megcsinált műmell lehet szép.

Ajánlom figyelmetekbe Eva Angelina valamelyik filmjét. Na, neki igazán szép műmelle van.

2011. ápr. 13. 14:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Először is:

A szilikonos mell nem műmell.

És kedves tizen- és huszonéves lányok majd térjetek vissza a kérdésre amikor túl vagytok 2 gyereken és esetleg olyan lesz a melletek mint a lopótök. Akkor majd magyarázzátok el valakinek hogy azt tessék jóízűen simogatni, nyalogatni, szívogatni, mert az természetes.

A mell egy szexuális ornamens és egyáltalán nem mindegy az alakja és a formája. Sőt mint arra Desmond Morris már rávilágított , a női mell elsődleges funkciója nem az utód szoptatása hanem a szexuális partner csábítása.

Akinek nincs szép melle és plasztikáztatni akarja ám tegye. Szerintem szebb egy szép formájú szilikonos cici mint egy lőporos tarisznya.

Persze másik kérdés, hogy ma ez óriási divat és vajon helyén való-e egy szép formás cicit felturbózni szilikonnal csak azért hogy akkora legyen mint egy görögdinnye. Szerintem nem.

2011. ápr. 13. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!