Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MI a véleményetek a mű mellekről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI a véleményetek a mű mellekről?

Figyelt kérdés
Hallotam, hogy egy ismerős csaj megcsináltatta a melleit. Amikor találkoztam vele megkérdeztem tőle: Neked most tényleg mű melled van? Nem titkolt ironikusságal a hangomban. Egyszerüen nem tudom elviselni a mű dolgokat, ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 11. 08:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem szeretem! Mindig a természetes mell a legszebb, akármekkora!
2011. ápr. 11. 08:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha teljesen lapos is egy lány, akkor is sokkal szebb, mint a mű dolgok! Első voltam.
2011. ápr. 11. 08:28
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek. 22F
2011. ápr. 11. 08:36
 4/18 anonim ***** válasza:

hulyeseg

a termeszetes 100x szebb bermekkora is

2011. ápr. 11. 09:05
 5/18 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok, így az én válaszom nem lesz mérvadó, de azért leírom a véleményem. Én egyetlen egy esetben nem ítélek el semmiféle plasztikai műtétet, az pedig az, amikor valami betegség, baleset, egészségügyi okokból egy kis korrekcióhoz kell folyamodni (pl. mellrák, autóbalesetben szétvagdalt testrészek, stb.). Az ilyen esztétikai dolgokat, hogy most nagyobb legyen a cicim, formásabb legyen az orrom, ne legyen ilyen lapos a seggem, gyűlölöm. Találkoztam már olyan nővel (barátnőm anyukája), akinek meg vannak csinálva a mellei. Igaz, az marhára nagyra, a legtermészetellenesebbre, ami csak létezik. Undorító volt. Szó szerint olyan, mintha egy dinnyét kettévágnának és pillanatragasztóval odaragasztanák a póló alá. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mire jók ezek.

A dolog engem érintő része, hogy olyan mellekkel áldott meg a genetika, amire azok, akik nem ismernek, azt mondják, hogy mű. Részben nagyon rosszul esik, pont azért, mert elítélem az ilyesmit, részben pedig büszke vagyok rá, hogy ilyen feszesek és kerekek, pedig totál természetesek. De valahogy kitörölném az életemből azt a kérdést, hogy "mű vagy igaziak?"

21/L

2011. ápr. 11. 09:21
 6/18 anonim ***** válasza:
Minden mű dolognak ellene vagyok. Mindenki vállalja magát. Azért szép a világ, mert olyan sokféle. Amit az egyik ember csúnyának tart, a másik számára lehet szép. Ami természetes, az csak szép lehet.
2011. ápr. 11. 09:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Jó meg lehet csinálni szépen, hogy ne tűnjön túl műnek, de akkor sem tetszene. Biztos nem csináltatnám meg a barátnőm mellét, még ha csúnya lenne, akkor sem. De hát miért lenne csúnya :)
2011. ápr. 11. 10:23
 8/18 anonim ***** válasza:
Max. az fér bele, hogy szülés, szoptatás után valakinek nagyon lógnak a cickói. Szóval a kicsi, zacsis. Azt akkor fel lehet varratni. De szilikont akkor sem.
2011. ápr. 11. 10:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Én láttam már olyan 38-40-es anyukát, akinek a derekáig lelógtak a mellei és mintha kifacsarták volna őket, nagyon nem szép látvány. Azt mondom az ilyen csináltassa meg, DE ne essen át a ló másik oldalára. Egy b vagy egy c kosár teljesen megfelelő erre a célra. Szerintem.
2011. ápr. 11. 13:03
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerinteem minden mell lógni fog egyszer felesleges ezért mű mellet csináltatni.
2011. ápr. 11. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!