Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicolette69 kérdése:

Leszbikus vagyok? :S

Figyelt kérdés
Volt már 6 kapcsolatom fiúkkal de csak csalódtam az összesben. Felkerültem Gimnáziumba és fantasztikus osztályom van, sok lány jár az osztályba és néha azt veszem észre, hogy akaratlanul is őket bámulom és elég merész gondolataim vannak közben. Az egyik legjobb barátnőm nos amikor ő belép az ajtón elkezd hevesen verni a szívem és megtudnék örülni úgy megcsókolnám..de még soha nemvolt velem ilyen és nemis merek vele beszélni mert lehet a végén megszakadna ez a jó kapcsolat..néha tesz egy egy megjegyzést, h húú majd este meg egyszer adott a számra puszit..na akkor éreztem úgy, hogy nekem ő kell..de a pasik is bejönnek nagyon..de nemtudom mivan.. :S:S (csak értelmes válaszokat, köszönöm) 17L
2011. ápr. 10. 21:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
divatleszbi..minden harmadik kérdésre ez a válasz..én nemvagyok divatleszbi. de sima leszbikus sem szeretnék lenni, azt beismerni hogy mondanám el..meg ha szerintem egy lány közeledne tuti hirtelen megfagynék.
2011. ápr. 10. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Drága, inkább azzal törődj, hogy normális pasit találj.
2011. ápr. 10. 22:16
 13/16 Glam Maarco ***** válasza:

Szögezzük le, hogy divatból senki nem lesz meleg! Ez egy ostoba felvetés! Senki nem lesz divatból meleg, hogy mindenki utálja őt...

Az, hogy csalódott a fiúkban, és ezért keres lány ez is iszonyat hülyeség! Ha egy fiú sok lányban csalódik, attól még nem fog a fiúkra felállni a fa**a (már elnézést a naturalista kifejezésért)!

Ha érzel mindkét nem iránt valamit, akkor lehet, hogy biszex vagy. Ez a jobbik eset, mert ezt kitűnően lehet titkolni ;)

De az sem kizár, hogy meleg vagy. Én is sok lánnyal voltam, mire rájöttem, hogy meleg vagyok...

De fel a fejjel! Ez nem a világ vége!

2011. ápr. 10. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Figyuzz!

1) Az, hogy kihez vonzódsz érzelmileg ÉS fizikálisan, az változó! Nincs sem 100%-os meleg/leszbikus, sem 100%-os heteró. Ez így van rendjén. Mégis van egy vonal, nagyjából, hogy kik jönnek be.

2) Mivel nincsenek végletek, van olyan is, hogy biszexualitás. Ez azt jelenti, hogy érzelmileg és fizikailag kedvelhetsz, kívánhatsz egyaránt fiút és lányt is. Magyarul, vonzódsz valakihez, és Nem, nem feltétlenül egyszerre, és párkapcsolatban sem azt jelenti, hogy egy idő után "hiányozni kezd X vagy Y nemiszerv".

3) A biszexualitás nem egyenlő a promiszkuitással (=válogatás nélkül mindenkivel összefeküdni)! Van biszex barátnőm, aki tartós kapcsolatban él lánnyal, mert neki ez most így jó. Nem lép félre, nem kavar fiúkkal. Mert csak. Ha nem érzi ugyanazt, nem jó neki ez a kapcsolat, akkor majd abbahagyja és keres mást - és lényegtelen, hogy fiúban vagy lányban látja meg az illető személyiséget, dolgokat.

4) Ha kedveled a fiúkat és a lányokat is, azzal nincs semmi gond. Gondolom, nem válogatás nélkül bárki bejön, hanem egy-egy személy. Például ez a lány.

5) Nevezheted magad biszexuálisnak, de igazából... tök mindegy! Ha érdekelnek a fiúk is, vonzódsz akár fiúhoz is, akkor jelenleg (értsd: semmi sem örök!) biszexualitás kategóriájába esel. Ennyi.

6) Legjobb, ha nem címkézed magad. Persze, néha kell a lelki erősödés, hogy ne lebegj kétségek között, de túlzásba sem szabad esni - mondom ezt úgy, hogy mondjuk, leszbikusnak kéne definiálnom magam, mert lány vagyok és kizárólag lányok tetszettek meg, illetve most barátnőm van. Én pl. nem szoktam azt mondani, hogy meleg vagyok, csak ha nagyon forszírozzák, hitetlenkedve, miután közlöm, hogy "és a barátnőmmel elmentünk vásárolni ezt-azt".

7) Akármi vagy, lehetsz, élhetsz teljes életet! Tudom, tré a helyzet itt Magyarországon, de ha természetesen viselkedsz, nem kötnek beléd. De most tényleg! Teljes természetességgel fogom meg a párom kezét, együtt jelenünk meg konferencián, egyetemen campuson,... és kész. Volt, akinek fel sem tűnt, hogy mi leszbikusok lennénk: elkönyvelt párnak és kész. Az nem érdekelte, milyen pár, mert annyira nyugodtak, értelmesek voltunk, belesimultunk a környezetbe. :)

8) Kicsit érdeklődj a lánynál, keresztkérdésekkel (pl. látta-e ezt és ezt a leszbikus témájú filmet, mellékszálat a sorozatban, stb. és mit szól hozzá), így rájöhetsz, ellenséges-e vagy toleráns, milyen mértékben. Aztán, ha jók a kilátások, azért elmondhatod neki, hogy nagyon kedveled. Én el szoktam mondani. Jó, elég fura, általában picit meglepődnek, de miért ne? Egyrészt, nem szenvedsz többet, még ha nemet is mond, másrészt, adsz magadnak egy esélyt. Hátha.

Tapasztalat, bármilyen, nem árt.

Ha van kedved, írj egy privát e-mailt - ha van kérdésed, valami, szívesen beszélgetek veled MSN-en, e-mailben, akár. De nem kötelező. Ja és nem vagyok "fertőző". ;)

19/L

2011. ápr. 10. 23:05
 15/16 A kérdező kommentje:

az utolsó 2 választ köszönöm. megnézem mit tehetek :)

És szívesen beszélgetnék énis veled, msn vagy akár levelezés.

írj nyugodtan az e-mail cimemre.. :):)

96.nicolette.69@gmail.com :)

2011. ápr. 11. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Nooos beprobálkoztam az osztálytársamnál vette a lapot rendesen..kicsit enyelegtünk is kb egy hétig..de most jött egy fiú az életembe szóval..teljesen bolsog vagyok..és hálisten ezcsak egy fellángolás volt :)
2011. ápr. 25. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!