Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leszbikus vagyok? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nicolette69 kérdése:

Leszbikus vagyok? :S

Figyelt kérdés
Volt már 6 kapcsolatom fiúkkal de csak csalódtam az összesben. Felkerültem Gimnáziumba és fantasztikus osztályom van, sok lány jár az osztályba és néha azt veszem észre, hogy akaratlanul is őket bámulom és elég merész gondolataim vannak közben. Az egyik legjobb barátnőm nos amikor ő belép az ajtón elkezd hevesen verni a szívem és megtudnék örülni úgy megcsókolnám..de még soha nemvolt velem ilyen és nemis merek vele beszélni mert lehet a végén megszakadna ez a jó kapcsolat..néha tesz egy egy megjegyzést, h húú majd este meg egyszer adott a számra puszit..na akkor éreztem úgy, hogy nekem ő kell..de a pasik is bejönnek nagyon..de nemtudom mivan.. :S:S (csak értelmes válaszokat, köszönöm) 17L
2011. ápr. 10. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Te nem leszbikus vagy hanem gyerek. Majd olyan 10 év múlva már tisztában leszel magaddal.
2011. ápr. 10. 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:

őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nemgáz h érdekel a mésik nem majd kipihened ...:D

2011. ápr. 10. 21:43
 3/16 anonim válasza:
bisex inkább, hiszen leírtad h a pasik is bejönnek.
2011. ápr. 10. 21:43
 4/16 anonim válasza:
Biszexualitásról halltotál már?Ha nem nézz utána de szerintem az vagy csak most kétségbe vagy esve... amúgy ha én nő lennék biztos leszbikus lennék.
2011. ápr. 10. 21:47
 5/16 anonim ***** válasza:
64%

Hali

Vannak olyan lányok akik mind a 2 nemhez vonzódnak.Megjegyzem nem is véletlen:P Én is azt tenném ,ha csaj lennék hisz a barátnő ismeri a női testet ,de nem adhat meg úgy mindent mint 1 barát.

Viszont ami megfogott 17 évesen 6 kapcsolat? O_o

6/16 A kérdező kommentje:

lehet..

pl most az aki tetszik beszélget egy másikcsajjal..és majd megesz a féltékenyséég :D olyan fusztrálóó :(:(:(

7/16 A kérdező kommentje:

ma 21:47

hát igen 6. sok vagy kevés? :D

mellettem nem könnyü meglenni..nemvagyok aza túl hűséges tipus.

2011. ápr. 10. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:

jaj az hogy kapcsolata volt nem azt jelenti hogy mindegyik évig tartott.

mindenkinek volt olyan hogy gyerek szerelem,nekem is sok barátom volt de tartott egy hónapig..

amúgy meg szerintem még elhamarkodott a kijelentés hogy leszbikus vagy. minden nő megnézi a jó nőket.legalábbis szerintem

2011. ápr. 10. 21:54
 9/16 anonim ***** válasza:
lehet csak kiábrándultál kicsit a fiúkból, azért 17 évesen 6 kapcsolat, nekem kicsit soknak tűnik, bár lehet velem van a gond. na mindegy. kell a törődés, az érintés, stb. és mivel csak csajok vesznek körül, azokat nézed.
2011. ápr. 10. 21:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Újabb divatleszbi.

Most már csak nevetek az egészen (kínomban persze)....

2011. ápr. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!