Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szexet kedvelő férfiknak nincs egy kis homo beütése? Csak szégyenlik?
A punci az punci.
De a végbélnyílás - végbél az ugyanolyan férfinél, nőnél.
Akit izgat az anális szex, nem lehet hogy vonzódik a férfiakhoz, izgatja a dolog, de nem meri bevallani?
Akkor menthetetlenül hülye vagyok, legyen. Bár ez csak a te véleményed.
Meg majd még beöntés..... hát hogyne. Semmi pénzért nem hoznám magam ilyen megalázó helyzetbe, hogy fenékbe dugassam magam. De ez megint csak egy vélemény. Szerencsére a férjemet is kielégíti a másfajta extrákkal feldobott "régimódi" szex, és nincs ilyen irányú hajlama.
Másrészt kedves 16:38!
Csak a korrektség kedvéért, én egy szóval nem írtam, hogy ez undorító. Te vélted ezt a szót meglapulni a sorok között, mivel azt írtam, ha férfi lennék, se dugnám a farkam senki seggébe. Nos nem is, tudniillik biológia órán megtanultam, hogy az nem arra való, arról nem is beszélve, hogy akár aranyered is lehet tőle. No de mindegy.
Az évek alatt nem volt aranyerem, mert tudom mit tehetek a testemmel, és mit nem. Sosem fájt, amit csináltunk, mert ésszel tettük, az én férjem oda tud figyelni rám, mert szeretjük egymást!
Megint úgy beszélsz erről az egészről, mintha mekkora, egy szajha lennék, amiért én élvezem ezt, és szeretem a párommal csinálni...
"Seggbe dugassam magam"
Te mit képzelsz magadról? Ki vagy te, hogy csak így ítélkezhetsz az emberek felett?
Nekem ez nem megalázó, hanem a higiénia része... De gondolom ez neked új.
Akkor p*nát se moss, ha a férjed szeretne kinyalni, mert az tök megalázó, ha miatta megkell mosnod!!!
És, hogy az nem arra való?
Hol van az megírva, hogy ne arra használjuk? Mindenki ilyen mondvacsinált ürüggyel jön: "hogy az nem arra való"
Te kaptál netán használati utasítást hozzá, hogy ezt tudod?
Nagyon sok dolog van, amit nem arra használunk, mint amire kitalálták.
De, veled tényleg felesleges beszélgetni, még ahogy megírod a mondanivalódat is érzem az arroganciát, és a lekezelő "hangnemet"... Szóval teljesen el vagy szállva magadtól! Te tökéletes vagy, amiért csak "rendesen" szexeltek a pároddal.... Mi meg mind nyomik vagyunk, akik tényleg önfeledten (de biztonságosan) élvezzük a szexet a szerelmünkkel... igazad van...
19:36
Már ne is haragudj, de én feltettem egy szimpla kérdést. Mivel azonban nekem nem jön be az anális szex, te minden egyes szavamat, mondanivalómat kiforgatod.
Amúgy hol mondtam, hol elítélem, megvetem, aki csinálja? Ugye sehol, csak megint te beszéled bele. Engem nem érdekel ki mit csinál, még elfogadja, és tiszteletben tartja, hogy én mit akarok.
Egyébként moshatod akár mivel, az akkor sem a tested szebbik fele.
és egy kis korrigálás megint:
1.én nem írtam, hogy szajha vagy, ezt te írtad.
2. a "seggbe dugassam magam" megint a te szavad járása, mert én azt írtam "fenékbe dugassam", de ha ez megnyugtat, akkor kicserélem arra, hogy análisan közösüljek
3. érdekes, hogy te egy írott szövegből kiérted az arroganciát - mondanom sem kell, hogy ezt megint csak te képzeld be
Szóval ahelyett hogy engem próbálnál itt kioktatni arról, hogy tökéletesnek képzelem magam, inkább kezeltesd ki magad a képzelgéseidből.
Amúgy bennem csupán egy gondolat vetődött fel, mint laikus, anális szexet nem kedvelő emberben, a női és férfi RECTUM (remélem ez nem arrogáns szó, nem akarlak vele megsérteni) hasonlóságából kiindulva.
Az orvosok nagyon sok mindent mondanak... pl, hogy a fűtől meghalhatnak az emberek... na, ne röhögtessenek már... :D
Azért kész röhej miket találnak már ki...
És akkor sem csinálok azzal semmi rosszat, ha így is csináljuk. Mint már mondtam odafigyelünk, mert épeszű vagyok. Nem fogja a párom se perepeszteni, sem durván csinálni, fájdalmasan, hogy aranyerem legyen, és annyira tiszta vagyok olyankor amennyire csak az lehetséges, nem kapunk el semmi. Egy normális ember így csinálja análisan, teljes odafigyeléssel, és biztonságosan.
Az, ha mások állatok módjára teszik ezt, az nem az én dolgom és nem is érdekel. NEKÜNK ÍGY JÓ!
Ennyi.
09:13
Remélem nem valami felelősség teljes pozícióban dolgozol, mert neked komolyan mondom baj van a szövegértéseddel. Ki ki kritizálta, vagy írt arról bármit, hogy ti hogyan csináljátok?
... ütődött vagy... és most már csak fel sem nézek többet ehhez a kérdéshez, mert nálad csúszik valami...
Egyébként párom jót röhögött rajtad, hogy vannak még ilyen frigid banyák...
Szerintem lehet benne valami!
Engem sose izgatott az anális szex, de az egyik barátom állandóan ezzel jött. A következő felvetése, hogy mit szólnék egy hármashoz. Mondtam, hogy én benne lennék, milyen nemű partnert gondolt harmadiknak. Neki igazából mindegy. Persze aztán el kezdte mondogatni, hogy szívesen nézne, mikor én egy másik pasival... A végén csak kikerekedett, hogy ő is szívesen a pasi kedvére tenne... Kiderült, hogy biszexuális.
Nem mondom, hogy mindenkire igaz, de biztos van ilyen.
Az anális szexről még annyit, hogy végére már annyira az agyamra ment vele, hogy belementem. Iszonyatosan fájt, vérzett is, el is sírtam magam. Megfogadtam, hogy SOHA többet. És nagyon megbántam, hogy hagytam magam rábeszélni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!