Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális szexet kedvelő férfiknak nincs egy kis homo beütése? Csak szégyenlik?
A punci az punci.
De a végbélnyílás - végbél az ugyanolyan férfinél, nőnél.
Akit izgat az anális szex, nem lehet hogy vonzódik a férfiakhoz, izgatja a dolog, de nem meri bevallani?
Biztos sok különbség van férfi és női segg között, az első az, h a nőn többek közt az is kerek és feszes, és formás kell legyen. Igen, a mell, meg minden egyéb más testrész mellett az is baromi szexi kell legyen, a playboyban megfelelő paramétereknek..:)
Míg egy férfin ez se számít, mert ők lehetnek tökéletlenek, de minden nő legyen toppon.
És biztos szűkebb, és van aki szereti, élvezi egyaránt nő férfi, nem vonom kétségbe, de nem kéne alapvetőnek lenni, mert sztem nem van más funkció még,ahova be lehet dugni, csak már a bőség zavarában..
És látványra, vizualitásra biztos más egy női fenék ránézésre, de egy kicsivel alatta van a másik lyuk.
Vmint férfiaknak az anális behatolás, izgatás pl kézzel, nekem "értelmesebbnek" tűnik, mert legalább van egy izgatható prosztatájuk.
Kinek mi, csak ne legyen elvárás.
Szerintem ez hülyeség...
Párom 100 %, hogy egyáltalán nem b*zi, nincs rá hajlama, és baromira hidegen hagyja a férfi nem!
Persze, mikor előszőr kérdeztem erről (azért kérdeztem, mert sajnos én a lányokhoz is vonzódom és nem tudom elképzelni milyen lehet heteronak lenni), akkor felkapta a vizet, hogy én hogy merem b*zinak nézni (amiről nekem kapásból az ugrott be, ha valaki ennyire felkapja a vizet, akkor valószínű azért, mert lehet van benne valami), de azóta, hogy beszélgettünk róla higgadtan, nem tér ki a hitéből, csak sértésnek vette előszőr. Amúgy egyáltalán nem vonzódik férfiakhoz!
Viszont az anális szex az nálunk is megy! :)
És attól, hogy egyes nők nem szeretik, ha nekik csinálják (mert frigidek, vagy nem tudom...), attól még mások élvezhetik, nem kéne mindig ócsárolni!
Vannak nők, akik élvezi, pl én... és a pasik is élvezik, ha megcsinálhatnak egy kerekfenekű nőt hátúlról... ennyi. Nem értem mi olyan felfoghatatlan ezen. Szerintem izgató, és nagyon jó módja a szexnek, szerinted meg nem. Hát, ez van. Ócsárolni akkor sem kell.
Utolsó!
Egy kérdés: ki ócsárol? A kérdező feltett egy kérdést, a válaszolók válaszoltak, szerintem tűrhető módon. Most az más dolog, hogy a te ízlésed más.
"De így belegondolva, ha férfi lennék se akarnám a farkam beledugni senki segg.ébe."
Eléggé úgy fogalmazta meg, mintha ez egy undorító, gusztustalan dolog lenne. Olyan lenézőnek éreztem a dolgot, vagy mittudom én, nem tudom most megfogalmazni. De szerintem érted.
Kedves utolsó, az, hogy én valamire rámondom, hogy undorító, az nem ócsárlás. Egyszerű vélemény nyilvánítás,hogy nekem nem tetszik. És igen is undorító, hogy olyan helyre teszi be, ahol a széklet ürül, ami tele van baktériumokkal, és egyéb nem hasznos anyagokkal. Ha ez frigidség, hát legyen.
Másrészt meg "azért szeretik mert szűkebb"?? Hát akkor jó a pasiknak, nagyon, mert esetleg ha egy nő szeretné, ha a párjának nagyobb lenne a farka, akkor ő sajnos kénytelen beérni azzal, ami van.
Ha pedig a fenekünk is tágnak bizonyul, akkor még akár fülbe-orrba is lehet, nem de?
Akkor most én is csak véleményt nyílvánítok azzal, hogy megállapítom: te menthetetlenül hülye vagy!
Ez nem sértés, nem ócsárolás, csak szimplán hülyének nézlek, amiért itt rágod a szád arról, hogy szerinted undorító...
Szerintem meg nem az (ahogy sok más ember szerint sem).
És itt szerinem ezzel el is lehetne zárni a témát, mert teljesen felesleges erről beszélni.
Amúgy meg nagyon sok baktérium van, nagyon sok tetrészünkön, terésünkön... A csókolózás is undorító, ha azt vesszük (persze, kevésbé, de akkor is az)...
-Én kiszoktam tisztítani magam mielőtt análisan együtt lennénk a párommal, és soha a büdös életben nem lett semmilyen, és nem is lesz a szerszáma, megfelelő higiénia, és kész! Beöntés... nem egy nagy cucc.
Szex előtt úgy is mindig lefürdök, csak 3-szori beöntést is beiktatok a fürdés közben. Szerintem nem nagy ára van, és megéri, mert szeretem-
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!