Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak erre? Mit?
Figyelt kérdés
Van egy fiu nagyon tetszik nekem szoktunk beszélgetni és mindig megkérdezi hogy mi újság én azt szoktam általában mondani hogy semmi különös. Lányok ti erre a kérdésre hogyan mit szoktatok válaszolni.2011. ápr. 10. 16:23
1/6 anonim válasza:
Elmeséljük, h milyen volt a legutóbbi magömlésünk, meg azt is h mennyi vér jött ki belőlünk, és hány tampont áztattunk át.
2/6 A kérdező kommentje:
Hű basszus ne legyél már ennyire nagy arc.Feltettem egy kérdést és szeretnék értelmes válaszokat .Gondolhatod hogy nem szórakozásból kérdezgetek .Aki segít annak kössz.
2011. ápr. 10. 16:27
3/6 anonim válasza:
Ez a válasz nem jó,mert nem lehet folytatni.Kezdj el valamit mesélni,hogy voltál itt,meg ott,ezt láttad,mit szólsz hozzá,és kérdezz vissza.
4/6 anonim válasza:
Hú de utálom én is ezt a kérdést... Egyébként "nem sok minden, épp most volt matekóránk / épp most jövök suliból, fárasztó nap volt" ilyesmiket lehetne, nem tudom mikor szoktál beszélgetni vele, nem kell egyből valami 5perces sztorival előugrani, ennyiből már kialakulhat egy beszélgetés szerintem.
5/6 anonim válasza:
nah igen, ez a mizu,miújság, ezek olyan semmitmondó kérdések... :(
6/6 anonim válasza:
Ezeket hívom én alibi-kérdésnek. Összefutsz egy rég látott jó ismerőssel. Örültök egymásnak, de hirtelen nem tudsz mit kinyögni, csak hogy mondj valamit, benyőgöd a "na mi újság?", "mi a helyzet?"..stb időhúzó kérdéseket. Erre a másik hirtelen alig tud mit válaszolni és/vagy nem tud választani, hogy melyik eseményt kellene vele megosztani, hogy kielégíő legyen a válasz.
Én általában azt szoktam mondani, amit már valaki leírt előttem. Olyankor mondom, hogy épp most jövök innen-onnan-amonnan, vagy valami hasonlót. Így is eltudhat kezdődni egy beszélgetés. Attól függ, hogy a másikban esetleg kérdések merülnek föl a te válaszoddal kapcsolatban, ami így továbbfűzhető sztoriba torkollik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!