Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem miért vágyok az érettem nőkre. Pszichés ok lehet?
én lány vagyok, 17 éves koromban ugyanígy voltam a korombeli fiúkkal, egyik sem tetszett. annál inkább az idősebbek, 20 éves koromban egy 38 éves férfiba voltam reménytelenül belezúgva (észre se vett persze).
de ez valahogy társadalmilag elfogadottabb, mert azt furcsábbnak találják, ha a nő idősebb. ne zavartasd magad emiatt. valószínűleg értettebb vagy a korodbeli fiúknál vagy egyszerűen majd mindig az idősebb nők fognak bejönni. (bár ezt már nekem is nehéz elképzelnem :)) ). én most 29 vagyok és továbbra sem a korombeliek tetszenek, hanem a 40 felettiek, de hát férfiban más a 45 éves, mint nőben azt hiszem. :)
szóval ne aggódj, bár igaz, pár évet még várnod kell mire észrevesz egy 30 éves nő, mert nekem is állati fura lenne egy 10-13 évvel fiatalabb "kisfiúval" (már bocs, de valószínűleg ez a gond, hogy így tekintenek rád).
viszont esetleg öltözködj és viselkedj férfiasabban, komolyabban, hogy idősebbnek látszódj és komolyan vegyenek. próbáld ki, hátha működik--ás ha nagyon vékony vagy, egy kicsit "emberesedj meg", kondizz, ilyesmi. sok sikert a nőknél. :)
"bocs főnök, ez legyen a legnagyobb hibám, hogy félregépeltem:D"
Nem csak te, a válaszolók sem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!