Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem értem miért vágyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért vágyok az érettem nőkre. Pszichés ok lehet?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van, hogy idősebb nők jönnek be. Lassan már kezd zavaró lenni. Télen leszek 17 éves és nálam jóval idősebb nőket akarok megszerezni. Pontosan 20-30-ig, nyilván semmi eséllyel. A korombeli lányok meg se mozgatnak egy kicsit se, csak mint barátok, de nem tudok rájuk úgy gondolni, hogy partner. Szerintetek ez beteges, bár nem érzem magam ez miatt hülyének csak ilyen elérhetetlen vágyaim vannak...
2011. ápr. 10. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20 és 30 között nem gáz. Azok a nők a legtermékenyebbek, ezáltal ösztönösen a legvonzóbbak is. Nem véletlenül hajt rájuk 20 és 50 között az összes férfi. Ha 30 fölöttieket néznél, az már gázabb lenne ilyen korban. Egy 17 éves lány is csinos meg minden, de mégse az jut róla eszembe h NŐ, hanem h éretlen csitri...
2011. ápr. 10. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
mindenkinek van ilyen korszaka
2011. ápr. 10. 16:16
 3/11 anonim ***** válasza:
nem beteges .csak az éretnők vonzanak
2011. ápr. 10. 16:16
 4/11 A kérdező kommentje:
és szerintetek el lehetne csábítani 17 évesen egy 20-30 közötti hölgyet?
2011. ápr. 10. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, 17 éves koromban ugyanígy voltam a korombeli fiúkkal, egyik sem tetszett. annál inkább az idősebbek, 20 éves koromban egy 38 éves férfiba voltam reménytelenül belezúgva (észre se vett persze).

de ez valahogy társadalmilag elfogadottabb, mert azt furcsábbnak találják, ha a nő idősebb. ne zavartasd magad emiatt. valószínűleg értettebb vagy a korodbeli fiúknál vagy egyszerűen majd mindig az idősebb nők fognak bejönni. (bár ezt már nekem is nehéz elképzelnem :)) ). én most 29 vagyok és továbbra sem a korombeliek tetszenek, hanem a 40 felettiek, de hát férfiban más a 45 éves, mint nőben azt hiszem. :)

szóval ne aggódj, bár igaz, pár évet még várnod kell mire észrevesz egy 30 éves nő, mert nekem is állati fura lenne egy 10-13 évvel fiatalabb "kisfiúval" (már bocs, de valószínűleg ez a gond, hogy így tekintenek rád).

viszont esetleg öltözködj és viselkedj férfiasabban, komolyabban, hogy idősebbnek látszódj és komolyan vegyenek. próbáld ki, hátha működik--ás ha nagyon vékony vagy, egy kicsit "emberesedj meg", kondizz, ilyesmi. sok sikert a nőknél. :)

2011. ápr. 10. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért nem tudja senki leírni h "érettebb"? :-/
2011. ápr. 10. 16:28
 7/11 A kérdező kommentje:
bocs főnök, ez legyen a legnagyobb hibám, hogy félregépeltem:D
2011. ápr. 10. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nincs kizárva, mert én 23 évesen voltam már őrülten szerelmes egy 17 éves fiúba.
2011. ápr. 10. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

"bocs főnök, ez legyen a legnagyobb hibám, hogy félregépeltem:D"

Nem csak te, a válaszolók sem... :D

2011. ápr. 10. 18:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudnék örülni ha belém esne egy 23 éves lány! :)
2011. ápr. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!