Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire hülye? Két hónapja járok a barátommal, és múltkor ölelkeztünk, és simogatott, és én teljesen felizgultam és sírva fakadtam.
Két hónapja járok egy sráccal. 19 éves vagyok és szűz, ő az első kapcsolatom. Múltkor ültünk egy padon, ölelkeztünk, simogatott, és teljesen beindultam. Viszont sírva fakadtam. Szegény nem értette, hogy mi a baj. Kérdezgetett, de én nem mondtam meg neki. Csak annyit mondtam, hogy semmi, á semmi. Látszott rajta, hogy totál tanácstalan, de én is az voltam. Féltem megmondani neki, hogy begerjedtem, és ettől fakadtam sírva. Mit csináljak? Következő randinkat már meg is beszéltük, de ha megint ilyen közel kerülünk, és én felizgulok, megint nem merem megmondani majd neki, és megint sírni fogok. De ez nem normális, ezt tudom én is. Mit csináljak? Szégyellem magam, de nagyon. Most is azt hiheti, hogy valami rosszat tett, pedig nem, olyan jó volt, amilyen jót még sosem éreztem, de ezt megmondani nem merem neki. Állandóan attól félek, hogy kiröhög érte, vagy elmondja a barátainak. Sajnos nem értek a fiúkhoz, nem tudom, hogy mit kezdene egy ilyen infóval. Szerintetek? Totál kész vagyok. Azóta ezen kattog az agyam, hogy mit csináljak. Ő már mondta nem egyszer, hogy kíván, de én mindig hárítom, hogy ne csinálja. Pedig én is kívánom, de akkor is két hónap után? Ennyi idő után miért érzek ilyeneket? Most elmondjam neki? Vagy ne, mert csak kihasználná.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te már tettél föl hasonló kérdést, igaz? (Ne haragudj, ha nem, de akkor nagyon hasonlítasz az egyik kérdezőre.)
Az a kérdés arról szólt, h a lány 19 éves, első kapcsolat, és még szűz. Eddig stimmel. De h már attól felizgul, ha a barátja a combját simogatja. Azt hiszem vhogy így volt a kérdésben.
Namármost. Ott is válaszoltam, most is megteszem. :)
Sztem a barátod egyáltalán nem nevetne ki, sőt!
Nyugodtan mondd el neki!
Tudod, 2 hónap után még nem kell odaadnod magad neki, de neki biztos nagyon jól esik, ha megosztod vele az efféle dolgokat, az aggályaidat. És sztem még az is tetszene neki, h fel tud téged izgatni. Ez bejön a srácoknak!
Ja, és még vmi: ha attól félsz, h kinevet, és esetleg ez tényleg bekövetkezik... Akkor föl kell tennem a kérdést: tényleg vele akarod átélni? Tényleg várni akarsz még pár hónapot, míg odaadod magad neki?
A reakciójából is látni fogod, h komolyan vesz -e téged. :)
De én bízom benne, h nem fogsz csalódni! :)
Nem semmi.
Neked most - 19 évesen - kell megtanulni két nagyon fontos dolgot.
Az első az, hogy a tested nem szégyellni való, és a szex nem bűn. Lehet, hogy ezt így ki tudod mondani te is - de amit beléd vertek, az sajnos működik. Szépen, fokozatosan próbálj ezen változtani.
Nyugodt lehetsz, hogy majd amikor (nagy sokára) képes leszel megmutatni neki a tested - csodálni fogja :-)
Egy szerelmes fiú számára a női testnél nincsen szebb a világon.
A második az, hogy a problémákat a szerelmeddel meg kell tudni beszélni. Egy fiút gyakorlatilag így tudsz a leggyorsabban felidegesíteni, ha csak bőgsz, és nem mondod el neki, miért. Legalább öleld át közben, és mondd meg, hogy nem miatta...
Utána pedig, ha már kicsit megnyugodtál, akkor mondd el, hogy téged bizony ennyire megráztak ezek az élmények, és hogy még nagyon új neked mindez. Biztos lehetsz benne, hogy ezután még óvatosabb és megértőbb lesz.
A 2 hónap egyáltalán nem sok. A mai divattal ne törődj - nyugodtan tarthat fél vagy egy évig is, mire komolyabb akciók lesznek közetetek.
És nincs is szükség rá, hogy siettesd. A saját tempódban mehetsz nyugodtan - csak arra vigyázz, hogy ne állj meg, és ne makacsold meg magad valahol.
Soha ne mondd azt, hogy azért nem tehetsz meg valamit, mert biztos csúnyának talál, meg hogy mit szólna... bízd csak rá: majd ő megmondja. Ha szeret - akkor szépnek fog találni. Nem hiszem, hogy bármi csúnya lenne rajtad 19 vagy akár 29 évesen.
A "csúnyádat"????
Hát csókoltatom a kedves szüleidet! Hogy lehet ekkora gátlást kialakítani egy gyerekben? Nem gondoltak bele, mekkora gondod lesz majd nagy korodban ettől? Anyááám....
Itt van a probléma gyökere!
Gondold végig, voltak-e még olyan dolgok, amiket a szüleid gyerekkorodban elferdítve hitettek el veled, amire később rájöttél, hogy nem is úgy van. Gyanítom, hogy van még egy-két ilyen dolog.
Szóval, próbáld elengedni ezt a gátlásodat. Azt nem tudom hogyan kell, de úgy tűnik a barátod is elég türelmes és megértő.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem sokat kell itt még tennem. Tudom, hogy a barátommal szeretném átélni ezeket a dolgokat, csak megtanították itthon azt is, hogy soha ne bízzunk senkiben, főleg ne a férfiakban.Tudom, tudom... Pár helyen elcseszték a nevelésem a szüleim. Most sem hallok mást, minthogy meg lesz verve a barátom, ha olyat csinál, amit nem kéne. Pedig nem is ismerik, na mindegy. Már ott tartok, hogy inkább nem mondom meg, ha találkozunk, de ez már más téma.
Köszönöm még egyszer a válaszokat és, hogy bátorítottatok! Sokat jelent nekem!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!