Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kezdő a szexben egy lány?
Barátnőmmel szakítottunk. Két évet voltunk együtt, 1év együttlét után szexeltünk elsőnek. Iszonyú félénk volt mindig, szerintem azért, mert túl szigorúan nevelték szülei. Én azt hittem példa fiúk előtt a kivárásban, mert 1évig csak petting elltünk, és semmi szex. Petting is úgy volt, hogy én csinálom neki, aztán ő próbálkozott, mindig nyafogott a lány, hogy ő béna, meg ügyetlen, nem tudja csinálni. Én csináltam neki 1órát ő erre nekem 5-10percet max, mindig mondta, hogy neki bele kell jönnie. Szájjal nem csinálta csak kézzel, én neki legtöbbször szájjal, mert azt jobban élvezte, és én is szerettem ízét. Eleinte azt mondta azért nem akar szexelni, mert fél hogy elhagyom utána, de aztán egyszer mondta nekem, hogy most már szexelni akar, mert tudja nem hagyom el, de a szex sehogy se jött össze. Ahogy jött az alkalom jöttek a kifogások, kiderült nem is attól félt, hogy elhagyom, hanem a szextől, a vértől, a fájdalomtól.
Rá jó sok hónappal csak sikerült elveszíteni szüzességünket, de első próbálkozások mindig sírással végződtek (nem én sírtam), fájt neki, égett neki, nem tágult ki stb. Síkosítót nem akart használni. Utána már tudta is élvezni, csak mikor élvezte mindig beszél hülyeségekről, és kizökkenti saját magát, meg ki akar menni pisilni szex közbe, volt amikor úgy rántottam vissza ágyba, hogy ne hagyjon ott. Szex közbe kibeszéltük szüleit, hogy mit szólnának ha tudnák hogy ő szexel, meg reméljük nem szakad el az óvszer, megbeszéltük, hogy ha összepisili ágyat Én takarítom fel. Beszédtől mindig eltűnt a nedvessége, és megint jött neki a fájdalom, és hagyhattuk abba miatta, ekkor kikérte, hogy hagy fejezze be nekem kézzel, de utálta csinálni, mert kérdezgette mikor lesz már orgazmusom, neki nemsoká mennie kell haza, és rángatta, panaszkodott, hogy elfáradt keze, szóval nem tudtam élvezni, csak nyűg volt a szex.
Sok gond volt szexen kívül is, és ezért is szakítottunk, mert nem egyezett nézőpontunk. Veszekedtünk azért, mert sose jöhetett találkozni velem, mert szülei nem engedték. A nem engedték azt takarta, hogy nem merte megkérdezni szüleit. Naponta félórákat voltunk együtt, amikor egész nap ott bámulta szobájában a plafont, én se mehettem át, mert "apu kiakadna" ő se jöhetett. Ott laktam a szomszédjukba majdnem, és alig láttam. És még ő azt mondta, hogy még sokat is volt nálam, és így is tanulás rovására ment. Ő szüleivel lakott, és egyetemre járt, én egyedül éltem és dolgoztam, azért költöztem el szüleimtől, hogy vele lehessek, mert azelőtt távkapcsolatba voltunk, és 2hónapig nem láttam szüleim, mert nem volt időm hazamenni, mert 6óra volt az út haza, és nem volt neki értelme. Utána hogy szakítottunk leszidott, hogy elvettem szüzességét, meg hogy csak arra kellett, és nem voltam vele türelmes, mert ő szűz lány volt, és minden szűz ilyen. 1évet élt velem kb szexuális életet, és ez neki kevés volt, hát nem tudom, meddig kezdő. Utána hogy hazaköltöztem megint szüleimhez, és messze vagyunk egymástól felajánlotta, hogy attól még lehetünk szexbarátok, és elmehetek hozzá szexelni.
egyszóval: szűzk.rva
miért pazaroltad rá az időt de most őszintén??
Szerintem ő nem tudott teljesen feloldódni. Nagyon szorongó, problémázó,ember, aki nem tud igazán ellazulni.
A leírtak alapján nem is ment volna. De lehet, hogy nem te voltál számára az igazi.
Én a helyedben nem folytatnék tovább vele komolyabb viszonyt.
Van ilyen. Nem működött és kész.
Ne haragudj de ez a lány eszméletlenül ostoba.
Az normális dolog,hogy valaki fél a szűzessége elvesztésétől mert van akinek nagyon is fáj,de ebbe nem halt még bele senki és valószínű nem is fog.
Én is féltem tőle,de a párommal megbeszéltük,hogy majd jön valamikor az alkalom,és ha közben valami gond van szóljak és abbahagyjuk.2hónapig csak petting volt,fokozatosan haladtunk tovább és lehet fura de az első alkalom nekem fantasztikus volt mindenféle szempontból.
De visszatérve a csajszira.Ez már beteges,hihetetlenül ostoba,hogy miközben veled szeretkezhet azon jár az esze,hogy mit szólna az anyja-apja,ha tudnák,hogy ő most szexel,jézusom :SS ez bolond.
Egyszer mindent el kell kezdeni,és már "rutinos" lesz egy idő után,a szexben szerintem is így van,kezdő vagy mikor még szűz vagy(igaz már akkor fel van világosodva az ember a dolgokról de csinálni is kell),és pár alkalom után felszabadultabb az ember és jobban megy,gondolok itt a mozgásra,pózokra mindenre.
Sztem ez a probléma igencsak lelki eredetű...
Ez szerintem nem normális. Én, mikor elvesztettem a szüzességem már akkor sem fájt. Azóta már váltottam egy paertnert és a mostani párommal mindketten nagyon élvezzük. Kb. fél éve, hogy elvesztettem. És már igencsak "belejöttem".
Nem illetek össze.
Én azért meghallgatnám a lányt is, mielőtt ítélkeznék!
Szégyenlős lehetett nagyon és nem te vagy számára az igazi szerintem. Én is rettenetesen szégyenlős vagyok. 18 éves voltam, szűz és életemben nem pettingeltem még, amikor megismertem a barátomat. Az az előtti exemet nem is kívántam szexuálisan, mivel nem szerettem. De a mostani barátommal máris kialakult a szerelem. 1 hónapot beszélgettünk majd leutazott hozzám 3 napra. Annak ellenére hogy semmi tapasztalatom nem volt szexuális téren (konkrétan addig nem láttam péniszt) nem tartottam a szextől. Biztos hogy a szerelem miatt, de nem volt probléma a szex-el. Nem sikerült legelsőre és az első pár héten fájt is, de nem zavart, élveztem a fájdalmat. :D
Minden okés még ő van felül és ő mozog.
DE! Én rettenetesen béna vagyok. Elméletben tudom hogy kéne pl rajta mozognom, gyakorlatban mégsem megy. Nem élvezem ha nekem kell irányítani, sőt utálom mert nem tudom csinálni. Látom rajta hogy nem élvezi, próbál segíteni mit hogyan, tényleg úgy próbálok mozogni ahogy ő mondja mégsem jó. Nem tudom mit csinálok rosszul.
Ami az orált illeti az is problémás, ez miatt van hogy nagyon nagyon ritkán veszem a számba. Egyrészt nekem olyan megalázó a dolog, cikinek tartom. Másrészt nem tudom nekem van-e gondom az állkapcsommal és a számmal, de máris kényelmetlen, nagyon kell figyelnem hogy ne fogazzak és tudom hogy nem élvezetes ahogy csinálom. Ha mélyre veszem rám jön a hányinger. Ha kézzel na az egy fokkal jobb, de inkább meg sem jegyezném hányszor ment el a kezeim között közel 8 hónapos kapcsolatunk alatt mert szégyen.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy a barátnőddel van néhány közös vonásom. Igaz ő nem is próbálja meg élvezni ha az apja jut közben eszébe és nem valami kapható a szexre. Kerülgeti.
Én imádom vele a szexet még ő van felül mert én rettenetesen kívánom őt és próbálok mindig a kedvére tenni, újra megpróbálom hátha végre egyszer élvezetesen csinálnám. Nekem ő az igazi, szóval minden vágyam hogy jó legyen a szexuális életünk. Pettingelni (kivéve h a számba veszem) is imádok, egy valami amiben jó lehetek ezen a téren kb. Tehát megint csak magamból kiindulva ha szeretne, igazán, akkor próbálna "jó" lenni számodra, hogy ne menjen erre rá a kapcsolatotok. El kell engedned mindenképpen. Ha béna és tudja ezt magáról nincs nagy kedve csinálni. Viszont azért két év alatt az embernek össze kell annyira szoknia, hogy megtanuljátok kielégíteni egymást.
Tehát a kérdésedre válaszolva max 10 alkalom és már okés kéne hogy legyen a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!