Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan értitek ezt a biztonság érzetet?
Sziasztok!
Rendszeresen mozgó, de még nem nagyon izmos, vékony fiú vagyok, eléggé ducibb barátnővel. Mostanság kezdik átvenni az uralmat az alkatos kérdések, és mindenhol ezt a biztonság érzet dolgot olvasom a nagyobb darab fiúk javára. Ezzel addig semmi gondom nem lenne amíg egy vékony, de rendszeresen mozgó fiúval szemben nem egy "mackós", pocakos fiút részesít valaki előnyben azért, mert pl nagy darab lány léttére nagyobb mellette a biztonság érzete. Nos, nem akarok unszimpátiát kiváltani a konditermi példákkal :), de azért a valóságban egy vékonyabb srácnál nem minden esetben bizonyul erősebbnek egy nem kigyúrt mackós fiú. A másik meg, hogy szerintem elhamarkodottan ítélnek a lányok, mert
1 -ha ők maguk kövérek, és nem érzik magukat biztonságban egy vékony fiú mellett -ahogy írták ma az egyik kérdésnél, akkor ha már olyan jó erőt jelent az elhízottság, miért nem gondolják, hogy meg tudják ők magukat védeni?
2 -nem tudom hogy vagytok ezzel, de én a jóval nagyobb darab barátnőmnél is erősebbnek bizonyulok a mindennapokban, azaz az, hogy a nő nagyobb darab egy kapcsolatban, nem hozza azt magával, hogy ő is hordja a nadrágot, esetleg még neki kelljen megvédenije a párját. :)
Tudom, hogy sarkítva fogalmaztam, de engem, mint hízni nem képes fiút már nagyon idegesít, hogy legalább olyan szar vékony fiúnak lenni az előítéletek miatt, mint dagi nőnek. Másrészt ha nem illik egy kövér nőt még a dagi szóval sem illetni, akkor sokan milyen jogon "gebéznek"?
Szia!
Nos én is egy nagy darab lány vagyok és a párom magasabb nálam, izmos, férfias jellem. Talán engem is olvastál pont. :D
Ez a biztonság érzet nem csak a valóságból áll, szóval lehet, hogy simán levernék a páromat, de mivel nagyobb nálam, és átölel, ilyen érzések öntenek el, hogy biztonságban vagyok. Lehet ezt valaki egy nála vékonyabb férfival is érezné, de pl. én nem, és nem csak a súlyom miatt, hanem ránézni is már jó. Nehéz leírni az érzéseket.
(ja és én gebéztem, mert unom, hogy itt az 1 kilóval nehezebb lányt is disznózzák, úgy gondoltam akkor ennyit én is megtehetek, hátha már valaki magába néz, bocs, ha beléd tapostam ezzel)
Igen, ez biztonságÉRZET, és az nem egyenlő a tényleges biztonsággal, és ezt mi is tudjuk.
18/L
Köszönöm még egyszer a hozzászólásokat. Én egyáltalán nem szoktam zsírdisznózni -főleg, hogy mázsa fölötti barátnőm van. :)
Neki általában csak nagyon finoman javaslom a fogyást, és becsület szavamra mondom nektek, hogy egyedül csak az ő egészsége érdekében. Viszont ő olyan fajta, aki nem tud fogyni, én meg az a fajta vagyok aki szintén nem vagyok képes hízni -igaz, sajnos látványosan izmosodni sem, és ez utóbbi lenne a fontosabb számomra. :( Viszont én ahogy a lányok az optikai biztonság érzettel vannak, úgy vagyok gondolom férfiúi büszkeséggel azzal, hogy még ha nagyobb darab is a barátnőm, azért még is csak én legyek az erősebbb -amit természetesen nem verekedés alapján derítek ki természetesen. :D
Pl ez az amiért egy hatalmas testépítő nővel nem kezdenék ki, mert fusztrálna, hogy valószínűleg nálam, és rengeteg átlagos férfi társamnál erősebb fizikailag, pedig elméletileg miért ne működhetne így is egy kapcsolat, hogy a lány azt mondja, hogy "nyugi, majd én megvédelek", vagy "majd én beviszem azt a zsák krumplit", de valamiért kellemetlenül érezném magam... Ez is csak presztizs kérdés nálunk ami az ösztönökből fakadhat, úgyhogy ilyen téren megértem a lányok optikai biztonság érzetét. Az a helyzet, hogy kellettek nekem ezek a válaszok, hogy ezen elgondolkozzak, és megpróbáljam a magam oldaláról megközelítve átlátni a helyzetet, úgyhogy még egyszer köszi a normális hozzáállást a kérdésemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!