Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan értitek ezt a biztonság érzetet?
Sziasztok!
Rendszeresen mozgó, de még nem nagyon izmos, vékony fiú vagyok, eléggé ducibb barátnővel. Mostanság kezdik átvenni az uralmat az alkatos kérdések, és mindenhol ezt a biztonság érzet dolgot olvasom a nagyobb darab fiúk javára. Ezzel addig semmi gondom nem lenne amíg egy vékony, de rendszeresen mozgó fiúval szemben nem egy "mackós", pocakos fiút részesít valaki előnyben azért, mert pl nagy darab lány léttére nagyobb mellette a biztonság érzete. Nos, nem akarok unszimpátiát kiváltani a konditermi példákkal :), de azért a valóságban egy vékonyabb srácnál nem minden esetben bizonyul erősebbnek egy nem kigyúrt mackós fiú. A másik meg, hogy szerintem elhamarkodottan ítélnek a lányok, mert
1 -ha ők maguk kövérek, és nem érzik magukat biztonságban egy vékony fiú mellett -ahogy írták ma az egyik kérdésnél, akkor ha már olyan jó erőt jelent az elhízottság, miért nem gondolják, hogy meg tudják ők magukat védeni?
2 -nem tudom hogy vagytok ezzel, de én a jóval nagyobb darab barátnőmnél is erősebbnek bizonyulok a mindennapokban, azaz az, hogy a nő nagyobb darab egy kapcsolatban, nem hozza azt magával, hogy ő is hordja a nadrágot, esetleg még neki kelljen megvédenije a párját. :)
Tudom, hogy sarkítva fogalmaztam, de engem, mint hízni nem képes fiút már nagyon idegesít, hogy legalább olyan szar vékony fiúnak lenni az előítéletek miatt, mint dagi nőnek. Másrészt ha nem illik egy kövér nőt még a dagi szóval sem illetni, akkor sokan milyen jogon "gebéznek"?
baratom,en fiu vagyok,de ezt telibe talaltad!
a lanyok van amikor ossze is keverik a szalkast a mackossal,az izmost a dagadtal,azt hiszik hogy mert vlk nagy darab eros is.Ez nem igaz
Én lány vagyok, de nagyon idegesít a tendencia, amit leírtál. Nekem csakis kizárólag a vékony fiúk jönnek be... Nincs jobb a vékony, hosszú lábaknál, a szálkásan izmos vádlinál, a lapos pocinál, a feszes, kemény hátnál, a pici fokhagyma fenéknél...stb...:)
Nekem nem mutat esztétikusan egy ducibb srác... A biztonság dolgot meg nem tudom mire vélni, én mindenkivel biztonságban érzem magam, akire férfiként nézek...
Amúgy én is vékony vagyok.:)
Te értelmezed félre a biztonságot. Azért attól csak nem kell már a mai világban egy nőnek félnie, hogy valaki megveri és a párja védelmére szorul. Én is a nagyobb darab férfiakat szeretem, de nekem nem fontos az izom, az nem érdekel, soha nem is érdekelt, nem is volt izmos párom soha.
Biztonságérzetet adnak, de ez nem olyan biztonság. Kb. olyan, minthogy van nálad pénz,de nem akarsz venni semmit, mégis megnyugtat a tudat,hogy ott van. Sajnálom ezt a szánalmas hasonlatot,nem is az igazi,de nem igen tudom mással szemléltetni :)
Köszönöm a hozzászólásaitokat. A pénzes hasonlat nem is olyan rossz, mert gondolj be.e, hogy van egy pénztárca 20000 ft-val, és van egy 100000 forinttal. Nyílván a jól kitömöttebbel érzed magad nagyobb biztonságban, viszont mi van, ha kiderül, hogy a nagyobb összeget tartalmazóban hamis pénz van. Nos itt egy erősebb vékony, és egy puhányabb ducibb fiú közötti hasonlatot próbáltam leírni. Természetesen nem azt akarom állítani, hogy minden vékony fiú erős, és minden pocakos puhány, viszont lehet ilyen is, azaz lehet akár hamis biztonság érzeted egy pocakos, látszatra vaskosabb fickó mellett. Nem áll szándékomban egy vaskosabb fiút sem megbántani ezzel, és én sem akarok általánosítani, viszont van ilyen is.
Viszont jól esik olvasni, hogy van akinek a vékonyabb fiúk jönnek be. Igaz, ezt eddig is tudtam, viszontszámomra jó olvasni ami gondolom, hogy természetes. :)
Itt nem is arról van szó, hogy ki lenne az erősebb, mondjuk egy bunyóban. Vannak, akikből egyszerűen az vált ki biztonságérzetet, ha hozzábújnak egy nagyobb testhez.
De a szerelemben nem ez a lényeg. Én azok közé tartozom, akik kifejezetten a pocakosabb pasikat részesítik előnyben első látásra. Ettől függetlenül sokszor tetszett már meg vékonyabb, vagy sportosabb típus.
A szerelem meg egyáltalán nem ettől függ. A párom, mikor megismertem, nagyon vékony volt, mégis megtetszett és beleszerettem.
A második kérdésre pedig: Olyan jogon gebéznek egyesek, amilyen jogon mások dagadtoznak, hájasoznak, zsírdisznóznak, meg ilyesmi. Nem szép dolog gebének nevezni valakit, aki vékonyabb, de ilyen szempontból a ducibbakat sem kellene zsírdisznózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!