Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy néz ki félmeztelenül egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki félmeztelenül egy lapos nő?

Figyelt kérdés
Elképzelni sem tudom, mert eddig én csak közepes vagy nagymellű lányokat láttam. Aki azt vallja magáról, hogy szinte nincs is melle, az milyen?
2011. ápr. 10. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 10. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Legközelebb mikor meglátsz egy olyan nőt akkor ne csak azt az egyet bámuld, hanem néz körbe.
2011. ápr. 10. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Bár ez nem félmeztelen, el lehet képzelni a bikinifelső nélkül.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 10. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Elős linkje:

Erre szoktam mondani, ha nem lenne plasztika, nem lenne feleennyi probléma mindenkinek a testével(és hát ugye plasztikában nők élen járnak).

Már már megszokta mindenki, h túlzok, de kb fejméretű mell a normál, azalatt meg.., és ebből lesznek az elvárások, ami meg soha nem jó, főleg ha irreális.

Hát igen..

2011. ápr. 10. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekem tetszenek a kis mellű lányok.
2011. ápr. 10. 13:01
 6/7 A kérdező kommentje:
19,20,24,25 számú pácienseknél nem is értem, hogy minek kellett??? Alapból sem volt olyan rossz nekik a cickójuk.
2011. ápr. 10. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem a kis mellű nőket szerintem sokkal "szexibb"
2011. ápr. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!