Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valamilyen kínos vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valamilyen kínos vagy ciki szexuális élményed?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

pár órája a barátnőm puncifingott egyet szex után kb 5 másodpercen keresztül :D

szarrá röhögtük magunkat XD

2011. ápr. 9. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm szájába vette a dolgokat én meg nem bírtam tovább és egy rojtos-fostot fingot eleresztettem az ágyban... sírva röhögtünk :D
2011. ápr. 9. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Éppen elöttem térdelt, eldurrantam amikor az anyja belépett a házba....

Ö a karjáról, nyakáról meg mindenhonnan törölgette Én meg szétgombolt gatyával ültem a székre és azt mondtam fáj a hasam, amikor megkérdezte miért ülök olyan furán:D

2011. ápr. 9. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:

puncifingot....háháháháháháhá

még nem halottam ilyet...kíváncsi lennék rá :D :P

nekem olyan volt, hogy épp együtt vagyunk a csajjal a kocsink hátsó ülésén, (én marha strand mögött álltam meg), erre jön egy kisebb csoport, és persze mindneki megállt, és benézett a kcosiba, hogy mifolyik itten...:D

sötétített üveg van körbe ez azért takart valamit, meg csajom egyből előkapta a mobilt, mintha smst írna én meg egyszél f*szba gyors beindítottam a gépet, és arréb gurultunk hatalams fütty meg tappsvihar közepette...::D

hát így is jártam,...:S :D

de jőt röhögünk az eseten a mai napig, bár már nem vagyunk együtt sajna (nem ez maitt XD)

20/F

2011. ápr. 9. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
megb.sztak szervetlen kémiából.
2011. ápr. 10. 00:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, van.
2011. ápr. 10. 00:26
 7/9 full twirl ***** válasza:
.Aczél. ez k*rva nagy, jót röhögtem
2011. ápr. 10. 07:19
 8/9 anonim ***** válasza:

igen, már én is csak nevetek az egészen, de egyelőre kerülöm a témát.. ugyan ugyan, nem is olyan fontos az a diplomához :D vagyis deh.

majd feljelentem őket szexuális zaklatásért, és meglesz.

2011. ápr. 10. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
tegnap este.... Egyszer voltam a barátommal, nem véreztem. Elmentem nőgyógyászhoz általános vizsgálatra meg megbeszélni h milyen védekezés a legjobb a koromban. Fogamzás gátlót írt fel és a 10 bogyónál tartok, amitől barnázok de van h vérzek is. Tegnap reggel óta nem nagyon volt ilyen, így 2x ill. 3x4x feküdtünk le az éjjel... 3x amikor a barátom kivette az óvszer, a combja. A hasa aljánál és a paplan és tiszta vér volt... Nem tudom h most sikerült-e átszakítani v. A tabi miatt , de minden esetre nagyon kellemetlen volt. Szerencse h rég óta együtt vagyunk és ő természetesnek vette. 17/l
2011. ápr. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!