Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen kínos vagy ciki szexuális élményed?
pár órája a barátnőm puncifingott egyet szex után kb 5 másodpercen keresztül :D
szarrá röhögtük magunkat XD
Éppen elöttem térdelt, eldurrantam amikor az anyja belépett a házba....
Ö a karjáról, nyakáról meg mindenhonnan törölgette Én meg szétgombolt gatyával ültem a székre és azt mondtam fáj a hasam, amikor megkérdezte miért ülök olyan furán:D
puncifingot....háháháháháháhá
még nem halottam ilyet...kíváncsi lennék rá :D :P
nekem olyan volt, hogy épp együtt vagyunk a csajjal a kocsink hátsó ülésén, (én marha strand mögött álltam meg), erre jön egy kisebb csoport, és persze mindneki megállt, és benézett a kcosiba, hogy mifolyik itten...:D
sötétített üveg van körbe ez azért takart valamit, meg csajom egyből előkapta a mobilt, mintha smst írna én meg egyszél f*szba gyors beindítottam a gépet, és arréb gurultunk hatalams fütty meg tappsvihar közepette...::D
hát így is jártam,...:S :D
de jőt röhögünk az eseten a mai napig, bár már nem vagyunk együtt sajna (nem ez maitt XD)
20/F
igen, már én is csak nevetek az egészen, de egyelőre kerülöm a témát.. ugyan ugyan, nem is olyan fontos az a diplomához :D vagyis deh.
majd feljelentem őket szexuális zaklatásért, és meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!