Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok egy ilyen szerintem kínos helyzetre?

Figyelt kérdés

Hétvégére bent maradtam a koliba tanulni, beadandókat írni. Ma hajnalban, zajra ébredtem, aminek a kiváltója az alábbi dolog volt:

A szobatársam épp kéjes hangokat adott ki, miközben a barátja kinyalta, majd megujjazta. Végül ezt megkoronázták egy igen kemény dugással. Mindezt pár centire tőlem.

Egy kis két ágyas szobában vagyunk barátnőmmel, lábbal össze alszunk, mert csak úgy fértek el az ágyak. Őket tökre nem zavarta, hogy én ott vagyok, ráadásul egész közel. Ma még meg is kérdezte, hogy remélem nem ébresztettünk fel az este? -Én meg: nem, dehogy... és otthagytam.

Amúgy tuti észrevették, hogy felkeltem rá...

2011. ápr. 9. 21:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Bár egy-két válaszoló rendkívül viccesnek vagy izgatónak találja, szerintem viszont elég kellemetlen lehetett. Bunkó, paraszt dolognak tartom, hogy valaki nem képes tekintettel lenni másokra. Igényesség kérdése, megvan a véleményem azokról akik ilyet megengednek maguknak. Mindenképpen tisztázd ezt a dolgot a szobatársaddal, mert különben azt hiszi ez teljesen rendben van és máskor is megteszik.

21F

2011. ápr. 10. 00:25
 22/25 anonim válasza:
28%
Vágj vissza, te is vigyél fel valakit és......
2011. ápr. 15. 15:31
 23/25 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy bunkó ember. Férfi létemre ezt mondom. Pofátlanság ne tovább ja. Azért hihetetlen mik vannak.
2011. ápr. 15. 17:44
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
És szólni nem tudott volna,ha már nem volt képes akkor csinálni amikor te nem voltál jelen hogy menj ki vagy menj át máshoz vagy nemtom...gázos..de eleve biztos nem vagy a nap 24 órájában a szobátokban nem hiszem el hogy nem tudták megoldani amikor egyedül voltak
2011. ápr. 15. 19:52
 25/25 anonim ***** válasza:
45%
Én biztos levetköztem volna meztelenre, és az ágyamban a takaró felett elkezdtem volna masztizni, teljes világitásnál. Hagylegyen nekik is kellemetlen.Bitos meglepödtek volna, és abba hagyják.
2011. ápr. 15. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!