Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok egy ilyen szerintem kínos helyzetre?

Figyelt kérdés

Hétvégére bent maradtam a koliba tanulni, beadandókat írni. Ma hajnalban, zajra ébredtem, aminek a kiváltója az alábbi dolog volt:

A szobatársam épp kéjes hangokat adott ki, miközben a barátja kinyalta, majd megujjazta. Végül ezt megkoronázták egy igen kemény dugással. Mindezt pár centire tőlem.

Egy kis két ágyas szobában vagyunk barátnőmmel, lábbal össze alszunk, mert csak úgy fértek el az ágyak. Őket tökre nem zavarta, hogy én ott vagyok, ráadásul egész közel. Ma még meg is kérdezte, hogy remélem nem ébresztettünk fel az este? -Én meg: nem, dehogy... és otthagytam.

Amúgy tuti észrevették, hogy felkeltem rá...

2011. ápr. 9. 21:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
28%
Miért nem verted a csajra örült volna vagy miért nem száltál be?
2011. ápr. 9. 21:38
 2/25 anonim ***** válasza:
36%
A helyedben én megkérdeztem volna, hogy beszállhatok-e.
2011. ápr. 9. 21:39
 3/25 anonim ***** válasza:
21%
Legközelebb be szàlhatok? Pl ezt
2011. ápr. 9. 21:40
 4/25 anonim ***** válasza:
21%
Be kellett volna szállnod!!!! Pár centire volt lehet h akarták is volna!
2011. ápr. 9. 21:40
 5/25 A kérdező kommentje:
kedves első, mit verjek rá, mikor én is lány vagyok??????
2011. ápr. 9. 21:42
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ott helyben zavartam volna ki őket a francba!
2011. ápr. 9. 21:43
 7/25 anonim ***** válasza:
23%
Jahh :S akkor bocsi
2011. ápr. 9. 21:45
 8/25 anonim ***** válasza:
20%
Beszèld meg a b nöddel h legközelebb ne tegyèk mellesleg nedvesettèl egy kicsit?
2011. ápr. 9. 21:45
 9/25 Joco901019 ***** válasza:
30%
Lehet nem sértődtek volna meg ha csatlakoztál volna. De nem volt olyan érzésed, hogy jó lenne ha valaki veled is foglalkozna. Már úgy értem ha mellettem szexelnének biztos, hogy megnőne a szexuális vágyam.
2011. ápr. 9. 21:47
 10/25 anonim ***** válasza:
21%
őrülten kanos lennék az biztos. ha bírnám a szobatársam akkor nem zavarna, jó neki hogy ennyire élvezi :)
2011. ápr. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!