Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti függő lettem?
Figyelt kérdés
Mostanában elég gyakran végzek itthon önkielégítést...ezzel csak annyi baj van hogy emiatt nemtudok tanulni mert ha van egy kis idő erre fordítom....volt hogy minden másnap sor került néhány intim pillanatra. Lehet függő vagyok de ha az is hogy kellene leszoknom. L/162011. ápr. 9. 17:05
1/7 anonim válasza:
élvezed?ha igen akkor nincs gond!és tanulás elött masztizol utána meg tanulsz és kész ha van erre időd!
2/7 anonim válasza:
nem vagy az! van aki napi többször is csinálja vagy 5ször is szeretkezik, annyiszor csinálod ahányszor jól esik
3/7 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de tulajdonképpen erről kell feltétlenül leszokni, mert ki kell elégítsed a vágyaidat! Azért nem hiszem hogy minden szabad percede ezzel töltöd.. Vezessed be, hogy ha elkezdenél tanulni akkor egy kicsit, aztán tanulás, aztán estefelé még egy kicsi az ágyban
4/7 anonim válasza:
A masztifüggőség normális. De ne tanulás helyett csináld.
5/7 szamo77d válasza:
Nincs semmi baj, nyugodj meg! Én annak idején minden tantárgy között maszturbáltam egy jót! Egyedül voltam otthon, nem zavart senki! Még sem lett semmi káros követ-
kezménye. Csináld nyugodtan, amikor csak jól esik!
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam középsulis koromban!
:D
Két tantárgy között jöhetett egy menet!
Mégis itt vagyok, a sulikat lenyomtam gond nélkűl, pedig nem vittem túlzásba a tanulást!
:D
7/7 anonim válasza:
Én is! Ez a legjobb feszültség oldás a világon!!! :D
Mondjuk én egy időben úgy csináltam, h ez a jutalom, ha valamit jól felmondok, meg ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!