Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság mindenki sexel aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mindenki sexel aki betöltötte a 13 életévét?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom nem hiszem el amikor én 13 éves voltam még itthon játszottam számítógépen a szörnyes játékokkal és így éltem ki ezt a koromat.Most 19 vagyok és ezt látom hogy kis álltalános iskolások járnak de szerintem komolyabban mint kellene. Felénk már a 8.os lánynak vannak masztizós képei és erre büszke h hány fiuval feküdt le. Én meg itt vagyok 19 évesen 3éve van barátnőm és ezen gondolkodok, hogy valyon nekik lesz-e még tartós kapcsolatuk?
2011. ápr. 9. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
figyelj, ha nemis dugcsiznak 13 évesen de pippantanak mint a borzok
2011. ápr. 9. 13:25
 12/21 anonim ***** válasza:
csak a k*urvák ilyenek. és sajnos mindenki csak őket veszik észre(itt a bizonyíték), én meg mintha nem is léteznék. egyszer volt fiúm, és csak szájra puszi volt. nem értem miért beszél mindenki így, hogy minden 13 éves ilyen, meg stb... osztályomba van 17 lány, és ebből 4 ilyen. tudom ez is sok, de ezek szerint még sem mindenki ekkora k*urva.
2011. ápr. 9. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:

Azért alakult így, mert erre van társadalmi igény.

A mai tinik kb. két dolog közül választhatnak: vagy 14 évesen már megpróbálnak minél menőbb (gazdagabb, idősebb...) pasit kifogni maguknak, vagy úsznak az árral szemben és verik a mellüket szegények, hogy ők milyen erkölcsösek. Vagy szégyenkeznek miatta.

Könnyű mindig ítélkezni és persze ők döntöttek így, de azért elgondolkodtató, hogy mennyire kapós ez a "kínálati piac"

2011. ápr. 9. 14:09
 14/21 anonim ***** válasza:

kedves előttem írók részben mindenkinek igaza,van, CSAK az a fő helyzet:hogy 12-13 éve korba milyen környezetben lesznek,mert "mindenki" tudja ,hogy a pia,cigi,buli,szex a minden.és ők is csak ezt látják mindenhol,és az a kör meg "mindenkit" belevisz a jóba,mert ugye a nevelés mit sem ér otthon ha nincs egy rendes baráti társaság,meg amugy se sok gyerekkel foglalkoznak a szülők sajnos (pl,hogy is mondhatja egy szülő,hogy ne dohányozzon a gyerek ha maga is ezt teszi,vajon milyen példát látnAK?az elvált szülők gyerekeiről meg nemis beszélve,a nevelőotthon meg katasztrófa,cigányok meg amúgy is a családi pótlék miatt tartják a sok gyereket de nevelés nem kell) szó mi szó a mai MAGYAR fiatalok 60%a tud normálisan gondolodni a többine meg 35 éves kora után jön meg az esze vagy egy utolsó,büdös tetves oádék alkoholist lesz.alkoholistának is 2 fajtája van:romantikus,és agresszív az utóbbi különösen veszélyes a családjára is, és máris ittvagyunk a nevelésnél,hogy ő hogy lehetnek képesek nevelésre?sehogy

DE mondom a mai MAGYAR gyerekek 60% tud gondolkodni de ez szám csökkeni fog ha ilyen marad a dolgokhoz való hozzálás

2011. ápr. 9. 14:28
 15/21 anonim ***** válasza:

19 éves vagy, van barátnőd, és nem tudod leírni, hogy "szexel"???

aztán:

álltalános helyett általános

valyon helyett vajon

2011. ápr. 9. 14:35
 16/21 anonim ***** válasza:
egyet értek Zsolt012-vel.. az ilyen lányok mind prostik vagy boldogtalan kiélt és kihasznált nők lesznek
2011. ápr. 9. 15:01
 17/21 anonim ***** válasza:
nem mindenki, en 15 vok es meg szuz
2011. ápr. 9. 15:58
 18/21 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 9. 16:48
 19/21 anonim válasza:
13 vagyok és szűz és min. 16 éves koromig az is akarok maradni...és nem minden 13 éves akar szexelni.
2011. ápr. 9. 18:44
 20/21 anonim válasza:
Sajna a 13 évesek (sőt, fiatalabbak is) minél hamarabb fel akarnak nőni, hiszen az a menő! Lekoppintják a 25 évesek viselkedését, öltözködését, magatartását, és közben elfelejtik, hogy milyen jó is gyereknek lenni és nem aggódni a felnőttek problémáin. Elkeserítő nagyon. 18 éves létemre még én érzem magam tapasztalatlannak a sok kicsi mellett, akik már régen benne vannak a szex témában.. (persze tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért még akadnak!) 18/L
2011. ápr. 10. 10:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!