Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság mindenki sexel aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mindenki sexel aki betöltötte a 13 életévét?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom nem hiszem el amikor én 13 éves voltam még itthon játszottam számítógépen a szörnyes játékokkal és így éltem ki ezt a koromat.Most 19 vagyok és ezt látom hogy kis álltalános iskolások járnak de szerintem komolyabban mint kellene. Felénk már a 8.os lánynak vannak masztizós képei és erre büszke h hány fiuval feküdt le. Én meg itt vagyok 19 évesen 3éve van barátnőm és ezen gondolkodok, hogy valyon nekik lesz-e még tartós kapcsolatuk?
2011. ápr. 9. 11:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Ja, persze. Mindenki. Kivétel nélkül.

Igen, lesz nekik ha akarják. Nem ezen fog múlni. Azért kedves tőled, hogy aggódsz értük, meg hogy ilyen aranyosan felháborodtál.

2011. ápr. 9. 12:02
 2/21 A kérdező kommentje:
:D
2011. ápr. 9. 12:12
 3/21 essney válasza:

15 vagyok és SZŰZ:D

pedig fiúm volt már, megnyugodhatsz:)

2011. ápr. 9. 12:18
 4/21 anonim ***** válasza:
Csak a k**rvà 13 az mèg gyerek de lessz jövöjük a sarkon
2011. ápr. 9. 12:21
 5/21 anonim ***** válasza:
persze,mindegyik.az is amelyiknek erényöve van. mindegyik.
2011. ápr. 9. 12:23
 6/21 anonim ***** válasza:
Jó is lenne :)
2011. ápr. 9. 12:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsére,21 vagyok és 13 évesen játszottam a barátnőimmel stb. 19 évesen vesztettem el a szüzességem,ha volt is barátom az is 15 éves korom után max szájra puszi meg kézfogás,smsezgetés,olyan kis semmiség.Igyekszem majd a lányom is úgy nevelni,hogy eszébe se jusson 17-18 év alatt szexuális életet élni
2011. ápr. 9. 12:32
 8/21 anonim válasza:
13/l vagyok még nem volt párkapcsolatom én is ilyen itthonülős vagyok
2011. ápr. 9. 12:49
 9/21 anonim ***** válasza:

Hát én is ezen szoktam gondolkodni. Egyszer lementem a kolesz elé ott ültek az ilyen kis 15 évesek, az egyiknek ott volt a barátnője aki állítom 13-14 éves volt, vagy agyi szinten még annyi se. Ott játszott egy másik gyerekkel de szó szerint így fogócskáztak, amikor meg megunta akk meg nagyban odament a palijához és huu de nagy lány vagyok hogy smárolok. Hát engem ott fogott el a hányinger. Meg amikor itt olyan kérdést láttam hogy 13 évesen gáz-e szűznek lenni xD Basszus mondom így folytatódik és nem szülök gyereket pedig már szeretnék és pont l lányt akarok :D még ha mostanában nem is lesz. Bár én is korán kezdtem 15. évem végén, nem vagyok büszke rá meg nem is akartam akkor csak hát fél éve volt barátom, erőltette én meg hülye voltam. Egyedül azt nem bánom hogy legalább szerettem :D Na mindegy. Remélem azért nem kurvul el a "mai fiatalság".

18/L

2011. ápr. 9. 13:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Ja, küldenek neki ajánlottan egy levelet, amikor betölti a 13 évet, abból kiugrig egy vetkőzőfiú/rúgtáncoslány, és kegyetlenül helybenhagyja őket.
2011. ápr. 9. 13:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!