Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mindenki sexel aki betöltötte a 13 életévét?
Ja, persze. Mindenki. Kivétel nélkül.
Igen, lesz nekik ha akarják. Nem ezen fog múlni. Azért kedves tőled, hogy aggódsz értük, meg hogy ilyen aranyosan felháborodtál.
15 vagyok és SZŰZ:D
pedig fiúm volt már, megnyugodhatsz:)
Hát én is ezen szoktam gondolkodni. Egyszer lementem a kolesz elé ott ültek az ilyen kis 15 évesek, az egyiknek ott volt a barátnője aki állítom 13-14 éves volt, vagy agyi szinten még annyi se. Ott játszott egy másik gyerekkel de szó szerint így fogócskáztak, amikor meg megunta akk meg nagyban odament a palijához és huu de nagy lány vagyok hogy smárolok. Hát engem ott fogott el a hányinger. Meg amikor itt olyan kérdést láttam hogy 13 évesen gáz-e szűznek lenni xD Basszus mondom így folytatódik és nem szülök gyereket pedig már szeretnék és pont l lányt akarok :D még ha mostanában nem is lesz. Bár én is korán kezdtem 15. évem végén, nem vagyok büszke rá meg nem is akartam akkor csak hát fél éve volt barátom, erőltette én meg hülye voltam. Egyedül azt nem bánom hogy legalább szerettem :D Na mindegy. Remélem azért nem kurvul el a "mai fiatalság".
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!