Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeszeresen végzek önkielégítést. Naponta 2x-3x vagy többször is, és elég kevés sperma szokott jönni. Ez mért lehet? Lehet rajta változtatni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 01:52
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet: racsnizás helyett inkább olvass egy jó könyvet...
2/6 anonim válasza:
ne pazarold az öcsiket a zacsiban.a kevés sperma oka pedig az hogy még fel sem töltődött a fegyver te már huzod a ravaszt.
3/6 A kérdező kommentje:
kb mennyi idő kell neki, hogy feltöltődjön ?
2011. ápr. 9. 02:28
4/6 anonim válasza:
Minimum fél nap. Én azt mondom szokj le a recskázásról, vagy legalább csak naponta egyszer, mert toknreteszed a szerszámot, és mire odajutsz hogy szexelni akarsz, vagy netán gyereket is, nem lesz spermád, vagy nem lesz elég.
5/6 anonim válasza:
jah én is így vagyok van hogy nem is jön,nagyon ritka de ha van olyan hogy azon a napon nem verem ki csak másnap akkor jön tisztességgel pláne valami jó szaftos szado-mazo videóra
6/6 anonim válasza:
gondolom 3 perc alatt végzed el. hát úgy jóhogy kevés. amikor éppen érzed h elmész, akk hagyd abba várj egy kicsit majd kezd elölről. ezt eljátszod 2szer 3szor (vagy ahányszor bírod) és akk több lesz. (egy recskázás legyen minimum 10-15 perc ha nem több)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!