Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik méretbeli össze nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik méretbeli össze nem illés pároknál?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Ha jól tudom, mindkét nemnél 3 méretkategóriát különböztetnek meg. Értelemszerűen kicsi naggyal nem a legszerencsésebb...
2011. ápr. 8. 22:16
 2/6 Joco901019 ***** válasza:
Nem hiszem, hogy létezik ilyen. Mit értesz ez alatt a farokméretet és a hüvely mélységét?
2011. ápr. 8. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nőnél is 3 méret? Én tanultam anatómiát, de ilyenről nem hallottam. Úgy tudom, egy átlag nő 8-12 cm mély, mi még "nyúlhat".
2011. ápr. 8. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Létezik. Az átlagosat válaszd, ha lehet választani.
2011. ápr. 8. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Jól írja az első.

És igen,a nőknél is 3 méret van.

Ahogy a Káma Szutra nevezi-őztehén,kanca,elefánt

Volt szerencsém mindháromhoz,uh régen megdőlt az a téveszme,hogy a hüvely hossza ennyi meg ennyi.

Egy 50 kilós kiscsajban is lehet kolompolni és egy nagy Brünhilda is visíthat,mint a szűzkislány.Nem lehet tudni csak próbával.

Uh igen,simán lehet,hogy nem illenek össze méretileg.

2011. ápr. 9. 02:45
 6/6 anonim ***** válasza:

"kolompolni" bárkiben lehet, és ugyanilyen könnyen fájhat is, köze nincs ahhoz, hogy kinek milyen az alkata. Ne ez a téveszme.

Attól függ, h kinek mennyire aktív a szexuális élete, szült-e már stb, Mert a hüvely csupa izom, ha nincs használva, összeszűkül, és előfordulhat, hogy fájni fog, de kellő odafigyeléssel és lassú tempóval megoldató, és ha ezután sokszor lesz szex, akkor lehet majd "kolompolni".

2011. ápr. 9. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!