Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukám tanácsot kért tőlem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám tanácsot kért tőlem punciborotválás témában. Ti szoktatok anyukátokkal ilyesmiről beszélni?

Figyelt kérdés

Tegnap este megkérdezte tőlem anyu, hogy szerintem jobb-e a kopasz puncit viselni. Ő még sosem borotválta le és tudja, hogy én le szoktam szedni. A mostohaapám megkérte, hogy borotválja le. Nem vagyunk egymás előtt szégyenlősek, meg szoktunk szexről is beszélni, de eddig még ez nem került szóba. Aztán bevonultunk a fürdőszobába, és mindketten leborotvátuk teljesen. Ő nagyokat nevetett, mert furcsa volt neki nagyon. Néha meg tud lepni anyu a lazaságával.

Járt már valaki így?

2011. ápr. 8. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy hasonló eset velem is történt pár éve. A barátnőm anyukája varrónő, a ballagási ruhámat igazította, én meg előtte próbáltam fel a szoknyát is. A bugyim elől eléggé átlátszó volt, látni lehetett, hogy nincs semmi szőröm :)

Ő is valami hasonlót kérdezett, vagyis mi lányok mit szeretnünk abban, hogy csupasz.

Aztán bejött a barátnőm is, leginkább ő jött zavarba, hogy éppen miről beszélgetünk az anyukájával. Aztán anyukája kihúzta belőle, borotválja-e ő is. Amikor megtudta, hogy igen, csak annyit mondott, na akkor ideje neki is haladnia a korral és meg fogja lepni az "öreget" - a férjére gondolt.

Pár nap múlva találkoztam vele, azt mondta, a fiataloktól mindig tanul valami újat.

Otthon anyuval egyszer leültem megbeszélni a szőrtelenítést, egyetért-e, de nem tértünk ki az egyes testrészekre :)

2011. ápr. 8. 16:03
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Megadod Anyud telószámát? :D
2011. ápr. 8. 16:25
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem édesanyád pasiját. Tök jó fej lehet az anyád. A helyedben én biztos nagyon örülnék, hogy téged kérdezett meg ez ügyben.
2011. ápr. 8. 16:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én erre képtelen lennék, ez számomra már bizarr, bocs.
2011. ápr. 8. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
személy szerint én se lennék a legboldogabb, ha a faterral csinálnánk egy farokborotválós délutánt...
2011. ápr. 8. 19:26
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
fujjb*meg.... :| anyámmal együtt p!nát borotválni na az azért durva. mi csak az együtt ivásig jutunk el nagyritkán, akkor talán kiszalad belőlem pár ilyen hülyeség de egyébént nem kötöm az orrára a szekszuális életem és elvárom ezt tőle is. :D de ez akkoris nagyon nagyon gusztustalan, amit műveltetek basszuskulcs :DDDD
2011. ápr. 9. 23:04
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
de bizarr vazze:)
2011. ápr. 25. 20:24
 18/24 anonim válasza:
78%
Vagány anyád van,nem mondom.XD
2011. ápr. 25. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

mi nem. én ugyan hajlandó lennék rá, de utóbb kiderült, hogy anyám rózsaszín pihe-puha álmokat kerget, nagyon naív, a nagy egyetlen herceget keresi (tudja, hogy apámba nem szerelmes, nem azért ment hozzá).. ergo tapasztalatlan és általában tájékozatlan is (pl. nem tudja, hogyan állítsa le egy kollágáját, ha az célozgat neki). így aztán se szőrtelenítés, se párkapcsolat, se semmi. (igaz, amikor kértem epilátort, megvette születésnapomra; de nagyon sokáig se pénzt nem adott, és el sem jött velem szőrtelenítő krémet venni. pedig örültem volna, ha kicsit segít. azért jó lett volna, ha kicsit segít, legalább egyszer. de kiderült, hogy ő sosem foglalkozott ezzel, mert elkönyvelte magát aszexuálisnak és nemkívánatosnak..)

elég bizarr, hogy szerintem több tapasztalatom van, jobban átlátom a dolgokat, mint ő.

egyébként 52 éves, én meg 19. szóval nem valami fiatal, bár miattunk próbál fiatalos maradni, nem tud öreges, vénasszonyos lenni.

a 15 éves húgomat is nekem kell(ett) felvilágosítanom, mert az egy dolog, hogy anyám elmesélte neki, mi az a menstruáció, de mást semmit, még alapokat se - én meg kellemetlennek tartom, hogy a húgom majd az idióta osztálytársaitól fog idióta dolgokat eltanulni. :/

szóval én irigyellek.

azért nem mondom, elég fura, hogy anya és lánya együtt borotválnak, bár gondolom, nem egymásnak. gondolom azért fura, mert az ilyesmiről sosem beszélünk még a barátnőimmel sem, te meg megosztottad. de semmi gond. én tényleg irigyellek picit.

2011. ápr. 25. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

én nem szoktam punciborotválásról beszélni anyummal. :/

17/F

2011. ápr. 25. 21:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!