Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám tanácsot kért tőlem punciborotválás témában. Ti szoktatok anyukátokkal ilyesmiről beszélni?
Figyelt kérdés
Tegnap este megkérdezte tőlem anyu, hogy szerintem jobb-e a kopasz puncit viselni. Ő még sosem borotválta le és tudja, hogy én le szoktam szedni. A mostohaapám megkérte, hogy borotválja le. Nem vagyunk egymás előtt szégyenlősek, meg szoktunk szexről is beszélni, de eddig még ez nem került szóba. Aztán bevonultunk a fürdőszobába, és mindketten leborotvátuk teljesen. Ő nagyokat nevetett, mert furcsa volt neki nagyon. Néha meg tud lepni anyu a lazaságával.
Járt már valaki így?
2011. ápr. 8. 14:15
1/24 anonim válasza:
:O
Hát nem vagytok szégyenlősek, az tuti. Hány évesek vagytok?
2/24 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok, anyu meg 38.
2011. ápr. 8. 14:29
4/24 anonim válasza:
Mi nem szoktunk Anyummal ilyenekről beszélni, pedig jó fej mutterom van. :D
5/24 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, de inkább a lányok szoktak tanácsot kérni ilyen témákban az anyukájuktól.
6/24 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon jó, hogy ilyen viszonyban vagy Anyukáddal. Sokan vehetnének rólatok példát!
7/24 anonim válasza:
hát én semmi ilyesmit nem beszélek meg vele, nemolyan tipusu.Kissé régimódias, és a szexet házasság utánra halasztja meg stb.ha megtudná h szexelek a barátommal elevenen megnyúzna.ugyhogy nem szotkunk ieket megbezsélni.18/L
8/24 anonim válasza:
Utolsó hát nemtom én vhogy nem vágyom rá h faterral együtt borotváljam a farkam :S:S:S
10/24 anonim válasza:
ejj én elre képtelen vagyok...
1.ok: mert fiu vagyok
2.ok: mert nincs puncim
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!