Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kérjem meg barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg barátnőmet finoman az orális szexre? Vagy hogy vezessem rá?

Figyelt kérdés

Már elégg régóta csináljuk a pettinget, de még nem (nem tudom szebben kifejezni sajnos) szopott le! :(

lányok hogy lehet titeket megkérni úgy, hogy ne kényszernek érezzétek azt hogy lekell szoni egy fiut? fiuk tőletek meg jöhetnek a tapasztalatok ti hogy kértétek meg?

2009. febr. 28. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Én azt mondtam: Drágám..ne játsz vele, hanem valósitsd meg mind2k álmát! kapd be végre, és énis hadd okozzak neked örömet! --Chocky--
2009. febr. 28. 23:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát Chocky azé nemhiszem hogy minde nő ezt akarja hallani!Beszélj vele,vagy probáld ki azt amit mi!Kitartás!

(21F)

2009. febr. 28. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Igen ott húznám tarkón a barátomat,ha ilyen dumával próbálna utalni rá,hogy elégítsem ki orálisan...:P
2009. febr. 28. 23:38
 14/20 anonim válasza:
91%
Probáld ugy rávezetni hogy kinyalod és utána megkéred hogy viszonozza szájjal.
2009. febr. 28. 23:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon nem akarja, ne erőltesd.

Ne is mondogasd neki, ha kellőképpen ellazul, magától fogja megtenni. Türelem.

2009. márc. 1. 00:19
 16/20 anonim válasza:
100%
ugy vezesd ráá hogy vegyél rossmanba Durex sherrys sikosítót (aminek mellesleg nagyon fincsi ize van:D) azzal kend be öt :D ugy nyald ki kérdezd meg megkostolja e és nem e akarja bekenni neked is.. bekeni szépen neked és ugy lefog szopni :D
2009. márc. 1. 00:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

2 éve együtt vagytok 1 éve van petting.

Szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy nem lenne-e kedve most a szájával csinálni. Nem kell túlbonyolítani.

2009. márc. 1. 01:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

cső!

én is pasi vagyok!Voltam már ebben a szituban!És aztis tudom mijen!És ijenkor nagyon türelmetlenek vagyunk,még akkoris ha ugyérezzük ,hogy nem!nyiltan kell vele erröl beszélni,és ráfog jönni,hogy majd szereti csinálni,de lehet hogy hónapok kellenek neki,és azután majd kérned sem kell azt!hidd el!csaao

2009. márc. 1. 02:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én lány vagyok.

Szerintem ne erőltesd. Max tudasd vele egyszer, hogy te ezt szereted, tehát ha van hozzá kedve ne fogja vissza magát :D

Különben magamból kiindulva: lehet, hogy nem szereti és akkor nem teszi meg mindenkinek, akkor ennyi, nem tudsz mit tenni. Ha szeret valakit, akkor neki meg akarja tenni, és nem érzi majd megalázónak, mert szereti a pasit és bejön neki és boldoggá akarja tenni. ja és kívánja!

Magyarán, ha még eddig nem tépte le rólad a nadrágot, akkor már vagy nem is fogja, vagy nagyon-nagyon-nagyon félénk.

2009. márc. 1. 03:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Oh emberek nagyon szépen köszönöm ezt a sok értékes tippet:D!!!
2009. márc. 1. 07:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!