Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg barátnőmet finoman az orális szexre? Vagy hogy vezessem rá?
Már elégg régóta csináljuk a pettinget, de még nem (nem tudom szebben kifejezni sajnos) szopott le! :(
lányok hogy lehet titeket megkérni úgy, hogy ne kényszernek érezzétek azt hogy lekell szoni egy fiut? fiuk tőletek meg jöhetnek a tapasztalatok ti hogy kértétek meg?
Hát Chocky azé nemhiszem hogy minde nő ezt akarja hallani!Beszélj vele,vagy probáld ki azt amit mi!Kitartás!
(21F)
Ha nagyon nem akarja, ne erőltesd.
Ne is mondogasd neki, ha kellőképpen ellazul, magától fogja megtenni. Türelem.
2 éve együtt vagytok 1 éve van petting.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy nem lenne-e kedve most a szájával csinálni. Nem kell túlbonyolítani.
cső!
én is pasi vagyok!Voltam már ebben a szituban!És aztis tudom mijen!És ijenkor nagyon türelmetlenek vagyunk,még akkoris ha ugyérezzük ,hogy nem!nyiltan kell vele erröl beszélni,és ráfog jönni,hogy majd szereti csinálni,de lehet hogy hónapok kellenek neki,és azután majd kérned sem kell azt!hidd el!csaao
Szia
Én lány vagyok.
Szerintem ne erőltesd. Max tudasd vele egyszer, hogy te ezt szereted, tehát ha van hozzá kedve ne fogja vissza magát :D
Különben magamból kiindulva: lehet, hogy nem szereti és akkor nem teszi meg mindenkinek, akkor ennyi, nem tudsz mit tenni. Ha szeret valakit, akkor neki meg akarja tenni, és nem érzi majd megalázónak, mert szereti a pasit és bejön neki és boldoggá akarja tenni. ja és kívánja!
Magyarán, ha még eddig nem tépte le rólad a nadrágot, akkor már vagy nem is fogja, vagy nagyon-nagyon-nagyon félénk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!