Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg barátnőmet finoman az orális szexre? Vagy hogy vezessem rá?
Már elégg régóta csináljuk a pettinget, de még nem (nem tudom szebben kifejezni sajnos) szopott le! :(
lányok hogy lehet titeket megkérni úgy, hogy ne kényszernek érezzétek azt hogy lekell szoni egy fiut? fiuk tőletek meg jöhetnek a tapasztalatok ti hogy kértétek meg?
Kielégítsen orálisan... a finomabb kifejezés amit kerestél:D
Amúgy én is ebben "szenvedek" Csak nagyon ritkán sokadik... utalásra... teszi meg...
Nagyon imád és én is őt, mindent megteszünk egymásért... de ezt ő valamiért nem akarja és a nyalást sem
De tudom, hogy ez egy régi trauma nála... amit megpróbálok belőle kiirtani
De még nem sikerült:(
Lassanként utalgass rá..gyengéden, figyelmessen...de a legjobb előtte beszélni róla..elmondod neki h te szeretnéd és először csak fogja meg, majd egy puszi és utána lassan majd belejön..sok sikert!
25/f
Én a párommal,lehet hülyén hangzik,de mi becézgetjük egymás lenti tájékát!pl:én kérdeztem tőle,hogy kaphatna 1puszikát a "kisnorbi"!-erre ő persze!Egy ideig így ment,hogy puszikat kértem,de hozzá tettem,hogy ha nem undorodik tőle csak akkor!!-és végül 1x sikerült úgy felizgatnom,hogy se szó se beszéd letépte rólam a gagyát és megtörtént a dolog!TÜRELEM!!-és odafigyelés!!
(21F)
Nem kell lepontozni, amiért leírom a saját történetem!
Volt egy barátom, aki egyfolytában arra utalgatott, hogy vegyem a péniszét a számba. Pár napja jártunk csak, ráadásul távkapcs. volt. Marhára nem érdekelte, hogy ő volt az 1. fiú az életemben és szűz vagyok. Ő próbált kielégíteni kézzel, de hiába mondtam, hogy nem jó, fáj, hagyja abba...Ő váltig mondogatta, hogy a csikló simi nem fájhat, nem is hagyta abba... Na minél többet piszkált az orállal, annál makacsabb lettem. Soha nem történt meg a dolog, szakítottunk.
A következő párom maximálisan figyelt rám, ha azt mondtam, nem jó, abbahagyta. 1 szóval nem említette, hogy viszonoznom kéne, hogy ő kielégít orálisan is. Én csak kézzel játszottam vele...És láss csodát: egy nap a számba kandikált a pénisze. Mindez miért? Mert egy szóval nem említette, hogy akarja, de tudtam, hogy szeretné, soha nem erőszakoskodott, figyelt rám...Soha nem kényszerített, hogy a számban mehessen el.
Fiúk! A TÜRELEM RÓZSÁT TEREM! Lehet rá 1-2x utalni, FINOMAN, de nem kell állandóan mondogatni. Érdemes érdeklődni, hogy tulajdonképpen miért ódzkodik a lány tőle (legtöbben a szájban elmenéstől tartanak, ami nagyon egyszerűen megoldható probléma). Vmint magától értetődő, hogy egy kapcsolat elején nem kell még ezzel előhozakodni, pláne nem szűz lány esetében. Vmint nem szabad követelőzni, zsarolni a lányt, hogy ha te nem, akkor én sem. Több módja van, hogy a felek ki tudjanak elégülni, nem kell rögtön orállal kezdeni. IDŐ, TÜRELEM ÉS SOK BESZÉLGETÉS A TITKA!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!