Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hiányzik az orális szex, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik az orális szex, ez normális? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok.
2011. ápr. 8. 11:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Te megengednéd, hogy egy műbrokit a hátsódba dugjon?
2011. ápr. 8. 12:15
 22/37 anonim ***** válasza:
Előző! Nem anális hanem orális szexről van szó. Tudod, a szopás!
2011. ápr. 8. 12:24
 23/37 A kérdező kommentje:
Orális, cimbora, orális. Te az análisról beszélsz. Olvassad már el jobban a kérdést, könyörögve kérlek.
2011. ápr. 8. 12:25
 24/37 anonim ***** válasza:
62%
Ha te csinálod akkor az normális?Szerintem ez is hozzá tartozik.Amúgy mitől undorodik,a testedtől,vagy mitől?Hisz nem kell a szájába élvezned,ha tiszta vagy akkor se rossz illata,se íze nincs.Én imádom a párom kukiját,de nem értem ő mit nem szeret a tiédben
2011. ápr. 8. 12:26
 25/37 anonim ***** válasza:
Megszoksz vagy megszöksz. De szerintem felesleges ezen kattogni, nem akarja és kész, ha eddig nem sikerült rávenni, akkor később sem tudod, vagy maximum, ha neki magától megváltozik a véleménye. Mondjuk eskü nem értem az ilyen pasikat, nálunk sincs orális szex még sem zavar senkit, anélkül is lehet változatos a dolog, engem sem tudna senki semmivel meggyőzni, maximum ha magamtól egyszer megváltozik a véleményem. Az önzőség dumát meg hagyjuk már, aki csak azért csinál valamit a szexben, hogy viszonzást kapjon, annak nem való kapcsolat, ha egyszer a lánynak az jó érzés és a fiúnak sem probléma, hogy kinyalja, akkor mi a gond? Most csak azért ne tegye, mert őt se sz*pják le, ez kb ovis, gyerekes felfogás.
2011. ápr. 8. 13:21
 26/37 anonim ***** válasza:

ma 12:25

Én elolvastam a kérdésedet, te ügyesen elfelejtettél válaszolni az enyémre.

Szóval?

2011. ápr. 8. 13:22
 27/37 A kérdező kommentje:

Hogy a fenében jön ide, hogy feldughatna-e a hátsómba egy "műbrokit" a barátnőm... :P ??!!!

Ha azt írom, hogy igen, vagy ha azt, hogy nem, az mit változtat a tényeken? Nem az análról van szó!

2011. ápr. 8. 13:38
 28/37 anonim ***** válasza:
Ha őszintén válaszolsz, én is válaszolok. Köszi.
2011. ápr. 8. 13:42
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen.
2011. ápr. 8. 13:43
 30/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem tanulj meg lemondani. Orál nélkül is működhet jól a szex. Úgy is csak az jó, ami mindkét félnek jó.
2011. ápr. 8. 13:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!