Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az orális szex, ez normális? Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2011. ápr. 8. 11:22
11/37 anonim válasza:
ma 11:28
Ha nincsen kedved, miért erőlteted?
12/37 anonim válasza:
Eröltetni nem szabad,de kérdés h. miért nincs kedve mert ha önző és ő akarja akkor ott gond van,amúgy ez tönkreteheti a kapcsolatot,mert ez hozzá tartozik és akinek már gondjai vannak akkor idővel rájön h. nem erre az emberre van szüksége.
13/37 A kérdező kommentje:
Nem önző, hanem taszítja ez. Én csinálom neki.
2011. ápr. 8. 11:44
14/37 Beviz Elek válasza:
Ismerős a sztori... Előző kapcsolatok miatt... Elmondtam neki, hogy mi a szitu. Megmondtam, hogy nem akarom erölteni, de jó lenne... Azt mondta, hogy meglátja mit tehet.... Kicsit jobb a helyzet:)
15/37 A kérdező kommentje:
De ő soha életében senkinek se csinálta. A kedvét akarom meghozni. Nem azt, hogy akarata ellenére tegye meg a kedvemért.
2011. ápr. 8. 11:47
16/37 anonim válasza:
Akkor kérdewzd meg tőle, hogy miért gondolja, hogy rossz, ha sohasem próbálta. Nem egyszerű dolog. Az én barátnőm is alig akarta, de aztán kipróbálta, rájött, hogy mennyire jó, megszerette, és azóta kérnem sem kell.
17/37 A kérdező kommentje:
undorodik. ennyi az oka.
2011. ápr. 8. 11:51
18/37 Panda Péter válasza:
egy közös zuhany talán már nem olyan undorító környezet számára.
19/37 anonim válasza:
Én is undorodtam az első alkalmakkor, de megtettem, hogy legalább véleményt tudjak mondani, azóta már más a párom és neki nagyon szívesen csinálom. Legalább próbálja ki, azután mondja hogy undorító.
20/37 A kérdező kommentje:
őszerinte ezen nincs mit kipróbálni. ez úgy ahogy van nem normális dolog. ezt kipróbálás nélkül is tudja. ezt mondta.
2011. ápr. 8. 12:13
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!