Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak nagyon tág vagyok alul? Ha berakja a párom van olyan, hogy kiesik neki. Sokszor nem is érzem, hogy bent van!
Figyelt kérdés
Milyért vagyok ilyen tág?Van punci összevaró mütét féle?2009. febr. 28. 21:09
22/31 anonim válasza:
Na, milyen jo kis otleteket kaptal a mutethez!
Szetrohogtem magamat, koszi nektek, allitom fiu volt a kerdes feltevoje:))) Mutatkozz be Pistike!
23/31 anonim válasza:
Mielőtt vaRRogatnád a puncidat, fejezd be az általánost. Vagy inkább kezdd újra... Szégyen, hogy ennyire rosszul fogalmazol, és a helyesírásod is...na mindegy. Szerintem ez kamu kérdés, egy értelmes ember nem akar ilyesmiket csinálni otthon. Ha az orvos nem csinálja meg, megcsinálod magadnak??:D
24/31 anonim válasza:
Lehet este megpróbálták, azért nem ír :D :P Na jó, nem szemétkedek tovább, de ha előkapta a kötőtűt + pamutot, akkor büszke leszek magadra :DDDDDD
25/31 anonim válasza:
Igen. Varrd csak össze... Uram isten, hogy egy 25éves felnőtt nőnek ennyi esze legyen. Matyóhímzést neki..
26/31 anonim válasza:
Remelem senki nem dol be ennek a kerdesnek! Csupan poenkodott a kerdes kiiroja!
De remelem meg el, nem pedig kotoget, himez, varr:)))
27/31 anonim válasza:
Mi lessz ha nagymama leszel kis szemüveg varrott ... kötőtű
Igen te leszel pistike nagymama
28/31 anonim válasza:
Figyi zsák varró tűvel csináld és jó vastag pamukkal,ne hogy elszakadjon a heves szex közben!!!!!!
29/31 anonim válasza:
na ez kész ...:Dérdemes volt beleolvasni :D
30/31 anonim válasza:
Ja, most jut eszembe, talan a parodnak van csak egy falat kis szerszama, nem? Lehet hogyha egy meretesebb betenne, nem esne ki, akkor rajonnel, nem is vagy annyira tag. Szerintem probald ki egy nagyobb szerszamu ffi-val:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!