Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, nők! Szeretitek a 69-est? Ki mennyire szereti/nem szereti?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 22:52
11/25 anonim válasza:
Néha nem rossz, de nálam is ez a helyzet, hogy szeretek csak rá vagy csak magamra figyelni. 69 közben nem veszek észre minden kis apró jelet, hogy éppen mi esik jól neki, hogyan szeretné... meg persze nem tudok önző módon csak magamra figyelni :D viszont az meg nagyon izgi, hogy egy időben adok és kapok és ösztönzően hat rám, hogy nekem is tennem kell érte valamit hogy kényeztessen. Ja és imádok úgy elmenni, hogy közben a szerszáma a számban van.. szóval szeretem, mert feldobja a hangulatot, de mégis csak külön-külön az igazi.
12/25 anonim válasza:
Én azért nem szeretem, mert kevés férfi igazán ügyes benne. Ezért inkább én vagyok aktív. :)
35/N
13/25 anonim válasza:
Párommal ezt kerüljük, vagyis:
1. magasság különbség miatt, 2. nem tudok egyszerre 2 dologra koncentrálni.
21/L
14/25 anonim válasza:
Nem rajongok érte. Lehet velem van a baj, de nem tudom egyszerre csinálni is, és élvezni is...
15/25 anonim válasza:
MOST olvastam az origo.hu-n, hogy Amerikában a szájrák túlnyomó többségért nem a cigarettázás, hanem az orális szex tehető felelősség. Ugyanis human papiloma vírus megtelepszik a nemiszerven és ez idéz elő szájrákot. Szerintem meg mindenki próbáljon a feleségével/férjével emberként szexelni, és nem pedig állatként. [link]
17/25 anonim válasza:
én szeretem, bár a párom nem nagyon így ritkán szoktuk csak csinálni :)
16/L
18/25 anonim válasza:
Nem szeretem,mert nem tudok közben a saját élvezésemre koncentrálni,csak arra,hogy a páromnak jó legyen.Szerintem ő is így van vele.Úgyhogy maradunk a külön külön orálnál és utána az orbitális szeretkezésnél.24N
19/25 anonim válasza:
én imádom csak a párom nem nagyon tud oda figyelni két dologra
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!