Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, nők! Szeretitek a 69-est? Ki mennyire szereti/nem szereti?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 22:52
1/25 anonim válasza:
Imádom!!!Erre mást nem tudok írni!
2/25 anonim válasza:
biztos jó lenne, ha kivitelezhető lenne, csak nálunk a magasság különbség miatt szerintem nem lehetne : D bár még nem próbáltuk.
4/25 anonim válasza:
Elméletileg jó lehetne, csak én nem tudok egyszerre odafigyelni arra, hogy élvezzem, meg csináljam is. :D Mármint, én imádom figyelni a párom összes rezdülését miközben én csinálom neki, és ezzel számomra összeegyeztethetetlen, hogy magamra is figyeljek. Inkább figyelek rá kétszáz százalékosan. :)
22L
5/25 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, hogy kort is irjatok már légyszi, köszi
2011. ápr. 7. 23:04
6/25 anonim válasza:
Én is egyetértek azzal, hogy van arra koncentrálok amit csinálok, vagy arra amit ő csinál.... 23N
7/25 anonim válasza:
Engem nem vonz, maga az orál sem, de még ha az vonzana is, én soha nem tolnám senki képébe a fenekem, így ez a póz kizárva.
24
8/25 anonim válasza:
én nem tudom :o(( lehet hogy szeretném de a párom nem orál rajongo .... vagyis ö nem szereti csinalni :o(( en csinalom szivesen minden elöjátéknál ....
26/N
9/25 anonim válasza:
Inkább a 96 (egymás arcába fingunk)
10/25 anonim válasza:
nem lenne bajom vele, ha nem félnék attól, h közben ráharapok a párom farkára. szóval inkább kerülöm a 69-et, mert nemhiszem hogy jól esne neki:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!