Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem hajlandó lefeküdni velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hajlandó lefeküdni velem (még). Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja vagyok együtt egy lánnyal(szűz), és szerinte "túl nagy a péniszem", és ezért nem hajlandó velem lefeküdni(mármint egyelőre), mert hogy iszonyatosan fájna neki stb...én egyelőre ráhagytam, hogy "jó akkor majd ha eléggé felkészültnek érzi magát, majd akkor", meg hogy én nem erőltetem stb...

De azért mégis csak...

Erre most mit lehet mondani?

vagy mit gondol majd félbevágom egyszer?

SZóval kérdésem igazából az lenne, hogy mit tanácsoltok, mi a teendő?

amúgy megmértem kiváncsiságból és kb 19.5cm hosszú és 14cm a kerülete, bár nemtom mennyi az átlag...

én 18/F ő 17/L

2011. ápr. 7. 22:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Istenem...

de azért olvassátok már figyelmesebben amit írok!

már elmondtam hogy én egyáltalán nem erőltetem, sőt még azt is elmondtam hogy nemis én hoztam szóba...én teljesen ráhagytam, hogy mikor szeretné, és ezután jött a probléma értitek???

és erre kértem válaszokat...

erre meg mindenki lehurrog hogy mekkora egy paraszt vagyok hogy erőltetem, meg még leis oltotok hogy mekkora a péniszem stb...

de most komolyan így estefelé nincsen olyan aki normálisan tud válaszolni???

2011. ápr. 7. 23:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, se a lány szüzességével, se a te méreteiddel nem lehet mit tenni, mindig van egy első alkalom.

De, amit tenni tudsz (tudtok). Ismerjétek meg egymás testét fokozatosan, pettingeljetek. Mindig annyit tegyetek, ami jól esik mind a kettőtöknek. Jó gyakorlást:). Ugyanis ha ebbe jól belejöttök:), akkor a barátnőd már nagyon fogja kívánni az aktust veled, mert megtapasztalja, mennyi örömet is okozhat a testiség. Ha eljuttok erre a szintre, már nem lesz megrémülve a méretedtől, és kívánni fogja a szexet annak ellénre, hogy tudja, valószínű fájni fog neki a legelső.

2011. ápr. 7. 23:52
 13/20 anonim ***** válasza:
A várakozáson kívül van más lehetőséged?
2011. ápr. 7. 23:52
 14/20 A kérdező kommentje:
A petting jóötletnek tűnik, nemtom hogy nem juthatott az eszünkbe :D:D:D
2011. ápr. 7. 23:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor meg várjál bazm..g.
2011. ápr. 8. 00:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező te sem tudsz értelmesen és figyelmesen olvasni, én már leírtam neked, szépen beszéld meg a barátnőddel, hogy ez nem úgy működik, hogy egyből betolod az egészet. Így a hosszúsága miatt nincs mitől félnie, de a vastagság, az meg a kisebb is lehet olyan vastag. Na hátha így másodszorra már átjött a lényeg!
2011. ápr. 8. 00:44
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
Hmmmmm. 19,5 . Jól hangzik !! :)
2011. ápr. 8. 09:42
 18/20 anonim válasza:
14 cm a kerülete?!!! :O aztán azt hogy? ez komoly, vagy elírtad?
2011. ápr. 8. 16:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Nemtudom,nekem erosen tereles szaga van.Jogos a "felbevagom" kerdes.A farkad nem fog osszemenni.Mert van az az erzesem,hogy ebbol egy hosszu hulyites lesz??
2011. ápr. 8. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
16:18 Kerület, nem átmérő... AZ 4 cm vastag kb.
2011. ápr. 8. 20:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!