Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hajlandó lefeküdni velem (még). Ezzel mit lehet kezdeni?
Sziasztok!
3 hónapja vagyok együtt egy lánnyal(szűz), és szerinte "túl nagy a péniszem", és ezért nem hajlandó velem lefeküdni(mármint egyelőre), mert hogy iszonyatosan fájna neki stb...én egyelőre ráhagytam, hogy "jó akkor majd ha eléggé felkészültnek érzi magát, majd akkor", meg hogy én nem erőltetem stb...
De azért mégis csak...
Erre most mit lehet mondani?
vagy mit gondol majd félbevágom egyszer?
SZóval kérdésem igazából az lenne, hogy mit tanácsoltok, mi a teendő?
amúgy megmértem kiváncsiságból és kb 19.5cm hosszú és 14cm a kerülete, bár nemtom mennyi az átlag...
én 18/F ő 17/L
Mi az, hogy mégis csak...?
Jelenleg nem akar veled lefeküdni. Ennyi. Éreztesd vele, hogy kívánod, szereted. És várj.
Oké oké értem hogy 3 hónap nemsok, csak a helyzet az hogy ő hozta fel, és ő akarta, és ezek után elég érdekes volt., szóval nem arról van szó hogy én nem tudok várni stb
Ja és álló helyzetben 19.5cm hosszú, úgyhogy nem vagyok yeti...
19.5 az igencsak átlag felett van.
Mindenesetre, gondolj bele egy picit, hogy ha neked kellene valamelyik testnyílásodba fogadnod a barátnőd valamelyik szervét, és hirtelen kiderülne, hogy nagyobb, mint amire számítottál, akkor hogyan reagálnál. Egy picit empátia.
hát 19,5 elég hosszú, vigyázz vele...
de most komoly, barátomnak nincs akkora, de még így is van, hogy egy rossz, erős mozdulattal fájdalmat tud okozni
nem erről van szó...
hanem arról hogy akkor milesz akkor a késöbbiekben, mert
csak annyit mondott hogy tartózkodik ,és aztán ezek után már csak abban reménykedhetek hogy egyszer talán megváltozik a véleménye?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!