Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes csak megdugni párszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes csak megdugni párszor a csajt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két hétben bulikban mindig rám hajt ugyanaz a csaj, tegnap beadtam a derekam és végigsmároltuk az estét a koleszos buliban. Felajánlotta hogy feküdjünk le, jövő héten ha rajtam múlik meg is fogom tenni. A csaj arca nem igazán szép, kicsit duci de a mellei isteniek. Mi a véleményetek, mit tegyek? Érdemes megdugni egyszer-kétszer aztán otthagyni?, mert én nem akarom őt barátnőként tudni magam mellé.
2011. ápr. 7. 15:26
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez elég egyértelmű szituáció. Recskázás helyett dugsz egy párat. Ki ne hagyd!
2011. ápr. 7. 16:23
 32/55 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igaza van a 16.14-esnek, mert Nálatok az emberi érték a szépségben "rejlik", viszont a Nőknek ugye nagyon fontos a biztonság, ezáltal az egzisztencia! Szóval ha Ti Jó Nő alapon választotok Nőt, akkor mi pedig Vastag pénztárca alapon! És akkor egál! Ennyi
2011. ápr. 7. 16:24
 33/55 anonim ***** válasza:
Szerintem használd ki a lehetőséget, dugd jól mellbe is párszor! ;)
2011. ápr. 7. 16:25
 34/55 anonim ***** válasza:
0%

16:24

Szóval te is 16:14hez hasonlóan nemnézel ki jól, ezért idejössz trollkodni és böszmeségeket írni. Összekeveritek a szezont a f@szommal. Minden normális embernek számít a kinézet(normális nőknél is így van csak megsúgom), persze a belső is. Aki meg ilyen pénzéhes r.banc és még jól sem néz ki, na annak sz@ar ügy...

2011. ápr. 7. 16:28
 35/55 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem te nem érted az egészet! XD Persze hogy számít a kinézet nálunk is, de mi nem is kefélünk csúnya pasival! Most mit vered a nyálad kis takony?
2011. ápr. 7. 16:30
 36/55 anonim ***** válasza:
0%
Megnyilvánulásodból látszik az értelmi színvonalad, ráadásul magadnak mondasz ellen. Akinek a pénz számít azt nemérdekli h milyen ronda a pasi, csak 20millás autója legyen. Látni rá példát nem is keveset. Ha nemtudod miről van szó nem muszály hülyeségeket írni csak azért, hogy írj valamit...
2011. ápr. 7. 16:33
 37/55 anonim ***** válasza:
Ki mondott ellent magának? Te kis buta, te... Majd megtudod miről szól a fáma apukám, ha nagyobb leszel, de addig minek is süllyednék le a szintedre!? Na pá
2011. ápr. 7. 16:36
 38/55 anonim ***** válasza:
Érdekes lenne ha neked kéne az én szintemre sülyedni. A te szintednél lejjebb már csak a veteményes van. Aztsem tudod, hogy mit írkálsz, de olyan hülyeségeket hadoválsz összevissza, hogy még te sem hiszed el sajátmagadnak. Végülis ilyen agyhalott emberekre is szüksége van a társadalomnak.
2011. ápr. 7. 16:39
 39/55 anonim ***** válasza:
16.16 - írj privátot kérlek, mondani szeretnék valamit!
2011. ápr. 7. 16:41
 40/55 anonim válasza:
16.36: Ha jó Nő vagy, eltartalak!
2011. ápr. 7. 16:44
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!