Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes csak megdugni párszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes csak megdugni párszor a csajt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két hétben bulikban mindig rám hajt ugyanaz a csaj, tegnap beadtam a derekam és végigsmároltuk az estét a koleszos buliban. Felajánlotta hogy feküdjünk le, jövő héten ha rajtam múlik meg is fogom tenni. A csaj arca nem igazán szép, kicsit duci de a mellei isteniek. Mi a véleményetek, mit tegyek? Érdemes megdugni egyszer-kétszer aztán otthagyni?, mert én nem akarom őt barátnőként tudni magam mellé.
2011. ápr. 7. 15:26
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
15.48-as neked egy pasi kell!
2011. ápr. 7. 16:05
 22/55 anonim ***** válasza:
Miért hagynád ki?
2011. ápr. 7. 16:05
 23/55 A kérdező kommentje:
Nem lesz a barátnőm mert olyan nőt akarok akire vmilyen szinte büszke lehetek. Nálam nem üti meg a mércét, de ahogy csókol abba beleszerettem, ráadásul már rég voltam csajjal.
2011. ápr. 7. 16:06
 24/55 anonim ***** válasza:

Hát, nem semmi hozzáállás, az biztos.

Legalább annyi legyen benned, hogy előre kifejted neki a szándékaid és nem b*szod át a fejét.

2011. ápr. 7. 16:10
 25/55 anonim ***** válasza:
66%

Nő? Neked? Akire büszke lehetsz?...pff..Szóval, h mutatós legyen, csini, lehessen mire vernia nyálad a mások, ill. haverjaid előtt?

Na, akkor amelyik nő meg az autója a péne miatt van az adott pasival(ráadásul áltban ezek jó nők, ergo meg van a férfiak farka hosszabbítva, egojuk a mennyekben), na, akkor azt miért szóljátok le.

Megint degradáló voltál, egy ártatlan mondattal. Úgy sokkal helytállóbb lett volna, ha azt mondod, olyan bnő kell, aki teszik, akihez vonzódok, aki megnevettet, akivel jól érzem magam, egyebek..

2011. ápr. 7. 16:14
 26/55 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én lány létemre eléggé igényes vagyok a szexre. Érzelmek nélkül csakis tökéletes pasival feküdnék le ha egy-két éjszakáról van szó. Ha nem jön be nehogy már szexeljek olyannal, aki nem tetszik. Ha szexhiányom van akkor se.

De tudom, hogy a pasiknak mindegy...

2011. ápr. 7. 16:16
 27/55 anonim ***** válasza:
52%

Dugjad amíg el nem kezdi tervezni az egyre távolabbi jövőt veled. :D

Próbálj ki rajta mindent, amit egy szerelmeddel nem tennél.

2011. ápr. 7. 16:17
 28/55 A kérdező kommentje:
Valamit nagyon félreértettetek. Olyan bnő kell aki vonzó, szép, kedves, megértő, aki mellett férfi lehetek és hozzám illik. Szerintem a csaj akiről beszélünk nem ilyen, de testileg vonzódom hozzá.
2011. ápr. 7. 16:18
 29/55 anonim ***** válasza:

16:14

Az szerintem természetes, hogy olyan nőt keres akit fel is tud vállalni más előtt. Azért az nem egyenértékű, hogy egy csaj nézzen ki jól vagy egy pasinak legyen 20millás audija. Ha ezek számodra egyenértékű feltételek azzal csak sajátmagad minősíted.

2011. ápr. 7. 16:19
 30/55 anonim ***** válasza:
...ha testi oldalát nézed: "Agggy neki" de viszont ennek a dolognak kell hogy legyen érzelmi oldala is, azt viszont tartsd szem előtt. Ne gázolj bele a lelkébe ne tedd tönnkre az életét , inkább hagyd meg másnak keress másik jó mellüt!
2011. ápr. 7. 16:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!