Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4honaposan ellehet meg vetetni a babat?
Figyelt kérdés
legyszi ertelmes valaszokat egyik baratnom terhes es nemreg tudta meg es mar 4 honapos. ellehet meg vetetnii??????????2011. ápr. 7. 13:21
31/36 anonim válasza:
Utolsó: De valószínűleg van tünete. Csak ha vki nem akar teherbe esni, akkor olyan szinten a homokba tudja dugni a fejét, hogy az elképesztő.
Én láttam olyat nőt, aki még akkor sem vette észre, hogy terhes, mikor elfolyt a magzatvíz.
Az orvosok mondták neki, hogy akkor császár, mert 32 hetes terhes, ráadásul ikrekkel. A nőnek ráadásul már nem az első terhessége volt.
A menzesze is elmaradt.
De mivel spirálja volt, úgy gondolta nem lehet terhes.
És ez nem egyedi eset.
32/36 anonim válasza:
Az egyik rokonomnak is végig megvolt a menzesze terhesség alatt. VAN ILYEN! Tény, hogy ritka..
33/36 anonim válasza:
Szerintem is ne vetesse el,mert már nem is lehet,meg adja örökbe,nagyon sok ember meg szeretne babát és van akinek sosem lehet,én is itt vok a párommal,5 hónapja nem jön össze,és nagyon szar érzés.Persze,ez még nem sok idő,de ki tudja mi lesz. Az is lehet,olyanok is vannak,h ami után megszülte,megszereti.Bnőm is így volt vele. Egyébként ha meg annyira nem akarja,mondd meg neki,h írjon nekem privit,vagy írj te,és megbeszéljük,mert én szeretnék babát
34/36 anonim válasza:
Utolsó: Azért 5 hónap alatt még nem kell ennyire elásni a dolgot. Orvosok is csak 1 év után foglalkoznak vele....
35/36 anonim válasza:
van az országban 2-3 olyan klinika ahol elvetetik a 16.hétig.
csak akkor beínditják a szülést és meg kell zsülni szegényt :(
(most mondta a védőnő a suliban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!