Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4honaposan ellehet meg vetetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4honaposan ellehet meg vetetni a babat?

Figyelt kérdés
legyszi ertelmes valaszokat egyik baratnom terhes es nemreg tudta meg es mar 4 honapos. ellehet meg vetetnii??????????
2011. ápr. 7. 13:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

húha köszönöm a felvilágosítást!

ez szomorú!

12 hetesen már kész kis emberke, nemhogy 16-18 hetesen, amikor már a mozgását is érezni és mindene rendesen működik (idegek, izom , ÉREZ stb) .

nem mindegy, hogy pár mm-es petezság és embrió vagy egy teszemazt 15-20 cm-s magzat! :(

De mivel ez a baba nem erőszakból fogant (ezt jelezni kellett volna akkor, tehát kár bepróbálni) , nem kiskorú a hölgyemény... így tényleg jó babázást!

2011. ápr. 7. 15:25
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nő a kérdező, aki a barátnőjéről írt éppen.
2011. ápr. 7. 15:26
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon felvilágosult és értelmes barátnőd lehet, ha 4 hónapig nem tűnt fel neki, és nem találta furának, hogy elmarad a menstruációja, aminek havonta kellene megjönnie. Csak tudnám miért mindig a hülyék szaporodnak...
2011. ápr. 7. 15:36
 24/36 A kérdező kommentje:
en is lany vagyok es probalok segiteni a baratnomnek. es azert nem tunt fel neki h terhes mert epp ugy menstrualt mint addig igy nem vette eszre......
2011. ápr. 7. 15:40
 25/36 anonim ***** válasza:

Orvos!

de nem fogják elvenni, ha 12 hét feletti

2011. ápr. 7. 15:43
 26/36 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszoló vagyok.

Az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mintha mi sem történt volna, nem igaz!!! A végén mindenki belátja, hogy más volt a vérzés, nagyon-nagyon kevés, pecsételő stb, de mindenképpen MÁS.

Orvosnál volt már?

2011. ápr. 7. 15:45
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg menstruált is közbe, amit kötve hiszek, de ám legyen, akkor meg még hamarabb orvos, mert lehet valami komoly baj is van...
2011. ápr. 7. 15:46
 28/36 A kérdező kommentje:
de igen van ijen h terhes vagy es kozben menstrualsz en is menreg tudtam meg....... es volt mar dokinal es azt mondta neki h eleg veszelyes lenne mar elvetetni.....:(
2011. ápr. 7. 16:00
 29/36 anonim ***** válasza:
Sajnálom a barátnődet. Ilyen idősen nem minden vágya egy gyereket nevelni. De már nem veszik el. Ha meg még húzza is az időt, akkor tuti nem.
2011. ápr. 7. 16:02
 30/36 anonim ***** válasza:

Te ott voltál, láttad a menstruációját?!

Most hirtelen honnan tudta meg,hogy terhes, már megmozdult?!

Én is szültem hármat, már mikor terhes lettem, pár hét múlva tudtam, hogy mi a helyzet, nem létezik, hogy egy nőnek semmi nem tűnik fel, hagyjuk már a meséket, mert én nem hiszem el!!!

Van hányinger, émelygés, mellfeszülés! Négyszer voltam terhes életemben, de minden alkalommal már a teszt előtt 1000 %-ra biztos voltam benne, hogy mi a helyzet.

Nem létezik, hogy egy felnőtt (?) nőnek semmi nem tűnik fel? Egy aprócska tünet sincs 4 hónapig?

2011. ápr. 7. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!