Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4honaposan ellehet meg vetetni a babat?
húha köszönöm a felvilágosítást!
ez szomorú!
12 hetesen már kész kis emberke, nemhogy 16-18 hetesen, amikor már a mozgását is érezni és mindene rendesen működik (idegek, izom , ÉREZ stb) .
nem mindegy, hogy pár mm-es petezság és embrió vagy egy teszemazt 15-20 cm-s magzat! :(
De mivel ez a baba nem erőszakból fogant (ezt jelezni kellett volna akkor, tehát kár bepróbálni) , nem kiskorú a hölgyemény... így tényleg jó babázást!
Orvos!
de nem fogják elvenni, ha 12 hét feletti
Egy korábbi válaszoló vagyok.
Az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mintha mi sem történt volna, nem igaz!!! A végén mindenki belátja, hogy más volt a vérzés, nagyon-nagyon kevés, pecsételő stb, de mindenképpen MÁS.
Orvosnál volt már?
Te ott voltál, láttad a menstruációját?!
Most hirtelen honnan tudta meg,hogy terhes, már megmozdult?!
Én is szültem hármat, már mikor terhes lettem, pár hét múlva tudtam, hogy mi a helyzet, nem létezik, hogy egy nőnek semmi nem tűnik fel, hagyjuk már a meséket, mert én nem hiszem el!!!
Van hányinger, émelygés, mellfeszülés! Négyszer voltam terhes életemben, de minden alkalommal már a teszt előtt 1000 %-ra biztos voltam benne, hogy mi a helyzet.
Nem létezik, hogy egy felnőtt (?) nőnek semmi nem tűnik fel? Egy aprócska tünet sincs 4 hónapig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!