Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan pasi aki nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki nem akar elmenni a csaj szájába?

Figyelt kérdés
A barátomat orálisan elégítettem ki, azt akartam hogy a számba élvezzen(ilyenre még nem volt példa korábban) de folyton elhuzta a farkát amikor érezte hogy elmenne..
2011. ápr. 6. 22:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már olyan nővel aki cseppmentesen orálozott... :P

Le is nyelte utána csókolóztunk nem gond szerintem, ha zsepibe kiköpte volna utána is csókolózhattunk volna nem okoz problémát, nekem nem.

Mondjuk olyat én se tennék, hogy a puncijába élvezek utána meg kinyalom mikor kifolyik.

2011. ápr. 7. 01:00
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Hát, szerintem aki nem akar elmenni a csaj szájában vagy ha utána nem hajlandó vele csókolózni, az még gyerek.
2011. ápr. 7. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Ha lenyeli utána, akkor rendben van, de mondjuk úgy én se csókolóznék vele, hogy direkt a szájában tartja, és vissza akarja folyatni az összeset. Nem undorodom a spermámtól, de azért na...

25/F

2011. ápr. 7. 02:34
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
de gáz ez a sok szeretem és tisztelem őt annyira szöveg....ez nem tisztelet kérdése, úristen, gondolkozzatok már el ezen ti kis pötsök!!!! Pont azért akarja ezt csinálni neked mert szeret, erre te elutasítod, szerinted mire gondolnak? Ebből jön majd az a sok "Nem engedte a barátom h lesz*pjam, akkor most nem szeret?" kérdés....bár aki hülye haljon meg, akkor azt kívánom h soha senki ne sz*pjon le titeket és életetek végéig csak a jobb kezetek álljon a rendelkezésetekre, köszöntem! -_____-
2011. ápr. 7. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
Te meg elmehetsz a jò k*rva anyàdba te roha ge*ci pideràsz f4szfej sz*pjon le a beteg szamàs ès b4zd pofàn magad te se*gg dugasz
2011. ápr. 7. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Ja ès mèg valami nyald ki a seggem
2011. ápr. 7. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:
15%

Azért ez gáz, hogy 17%-ra lepontoztatok, de hát egészségetekre, nem zavar.

Azokon a megalázkodó csajokon kívül, akik engedik szájba... azokon kívül csak azok a hapsik undorítóbbak, akik utána nem csókolóznak a csajjal. Ha már van képe a nő szájába nyomtani, akkor ugyan már legyen benne annyi, hogy ő is megkóstolja! Ha ezt nem teszi meg, abból látszik, hogy a csaj kb a felmosórongy szintjén van nála.

Ha mindkettő nyomat egymásnak mindent agybafőbe, az ha nekik jó, akkor egyenrangúak, az még elfogadható. Hát mindenki maga tudja...

2011. ápr. 7. 18:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!