Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki nem akar elmenni a csaj szájába?
Voltam már olyan nővel aki cseppmentesen orálozott... :P
Le is nyelte utána csókolóztunk nem gond szerintem, ha zsepibe kiköpte volna utána is csókolózhattunk volna nem okoz problémát, nekem nem.
Mondjuk olyat én se tennék, hogy a puncijába élvezek utána meg kinyalom mikor kifolyik.
Ha lenyeli utána, akkor rendben van, de mondjuk úgy én se csókolóznék vele, hogy direkt a szájában tartja, és vissza akarja folyatni az összeset. Nem undorodom a spermámtól, de azért na...
25/F
Azért ez gáz, hogy 17%-ra lepontoztatok, de hát egészségetekre, nem zavar.
Azokon a megalázkodó csajokon kívül, akik engedik szájba... azokon kívül csak azok a hapsik undorítóbbak, akik utána nem csókolóznak a csajjal. Ha már van képe a nő szájába nyomtani, akkor ugyan már legyen benne annyi, hogy ő is megkóstolja! Ha ezt nem teszi meg, abból látszik, hogy a csaj kb a felmosórongy szintjén van nála.
Ha mindkettő nyomat egymásnak mindent agybafőbe, az ha nekik jó, akkor egyenrangúak, az még elfogadható. Hát mindenki maga tudja...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!