Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan pasi aki nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki nem akar elmenni a csaj szájába?

Figyelt kérdés
A barátomat orálisan elégítettem ki, azt akartam hogy a számba élvezzen(ilyenre még nem volt példa korábban) de folyton elhuzta a farkát amikor érezte hogy elmenne..
2011. ápr. 6. 22:43
1 2
 1/17 Panda Péter ***** válasza:
100%
lehet látta rajtad, hogy nem akarod igazán.
2011. ápr. 6. 22:44
 2/17 bix ***** válasza:
66%
kizárt, valami más lehet mögötte. ha már kifejtetted hogy ezt te nem fogod bevállalni mert szerinted gáz akkor meg is van az oka hogy miért. tiszteletben tartja, és nem akar kényszeríteni. de szerintem nincs az a pasi akit ez ne vonzana:)
2011. ápr. 6. 22:48
 3/17 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt. mondta h ne. én meg azt hittem azért mondja a barátom, mert azt hiszi, hogy nekem rossz lenne, és erősködtem, hogy na de mégse kelljen zsepibe élveznie. És ugye megtörtént aminek meg kellett.. utána nem csókolózott velem és már otthon amikor elgondolkoztam mi is lehetett a hiba, megkérdetem msnen, hogy azért nem csókolóztunk-e mert a számba élvezett, és h zavarja-e. És mondta hogy sok olyat ismer akiket zavarja az ha a csaj szájába kell élvezni, vagyis inkább az h 'undorodnak a saját spermájuktól' vagy hogy mondjam. Valaki még b.uzisnak is találja.

Tehát lehet a barátodnak is ilyen problémája van, és akkor inkább nem kéne erőltetni.

2011. ápr. 6. 22:49
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
énis férfi vagyok és igy vagyok vele az utolsónál a pont
2011. ápr. 6. 22:52
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

Èn se lennèk kèpes rà

Azt se hagynàm h le sz*pjon mert nagyon szeretem azèrt

2011. ápr. 6. 22:54
 6/17 anonim ***** válasza:
11%

Inkább örül neki. Egyébként van olyan pasi is, aki még csaj szájába sem tenné.

Gusztustalan. Nem tudom neked mi a jó abban, de te tudod.

Remélem az összes ilyen hapsi téged és a te fajtádat találja meg...

2011. ápr. 6. 22:57
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

"megtörtént aminek meg kellett.. utána nem csókolózott velem és már otthon amikor elgondolkoztam mi is lehetett a hiba, megkérdetem msnen, hogy azért nem csókolóztunk-e mert a számba élvezett, és h zavarja-e"

Hűűűű le a kalappal előtted! Hogyan sikerült kilogikáznod, hogy miért nem smárolt veled? Nehéz lehetett rájönni. Szerencse h elgondolkodtál rajta, és sikerült rájönnöd.

2011. ápr. 6. 23:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor a pasid olyasmi tipus mint én.

Én sem élveztem még soha a barátnőm szájába, szeretem és tisztelem őt annyira h ilyen gusztustalanság ne kerüljön a szájába. Jólvan persze párszor már gondoltam rá h mi lenne ha... de aztán ki is vertem a fejemből. Szóval most ez az állaspontom erről, de lehet h ez majd változni fog, de én megvagyok ez nélkül is. 20f

2011. ápr. 6. 23:45
 9/17 bix ***** válasza:
56%
hát nem tudom. szerintem nem gusztustalanabb mint bárhol máshol elmenni, mármint az én részemről, és ha bevállalja akkor miért ne... soha nem nyeli le, mindig kiszambázik mosdóba és fél percen belül frissen mosott fogakkal meg is érkezik, addigra kb összeszedem magam... nekem sokkal durvább orgazmust okoz mintha bárhova máshova mennék... bárhova...
2011. ápr. 7. 00:06
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

Fura :)

Én simán megtettem volna :D

Viszont utána nem szeretek csókolózni úgy, hogy a " dózis" még a szájában van. Volt barátnőmnek meg ez volt a legnagyobb élmény, ha utána úgy csókolhatott meg.

Le is szoktam a nagy "szájbaélvezgetésről" :D

2011. ápr. 7. 00:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!