Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti lefeküdnétek egy fiúval, aki tetszik, a 2. találkozáskor?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy eddig még nem igazán ismertétek meg, csak 1 közös buli volt...Vagy hogy viszonyultok ehhez a dologhoz?

(kort is írjatok, köszi)

2011. ápr. 6. 19:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

ma 20:29

köszi, de én vagyok a fiú ha nem esett volna még le :D

2011. ápr. 16. 23:03
 22/25 anonim ***** válasza:
szerntem nincs rá sok esély.. mi a biztosíték, h nem csak kihasználni akarod, és utána lelépni?
2011. ápr. 17. 11:07
 23/25 A kérdező kommentje:
végülis biztosíték az semmi nincs, de tényleg nem csak azt akarnám
2011. ápr. 19. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:

"3-4. alkalommal már megvolt neki".

Ennél gusztustalanabbat már nem is tudtál volna írni.Neked tényleg ennyi a véleményed a lányokról?? És így is állsz hozzájuk. A lányok sem hülyék ám,megérzik,hogy csak használatra kell,és a jobbérzésű már lép is.A többinek meg egy vagy a sok ácsingózó fiú közül.

2011. ápr. 20. 19:18
 25/25 A kérdező kommentje:

utolsó: te hülye vagy, vagy csak játszod? egy kifejezésen lovagolsz, sajnálom hogy ennyire beszűkült az értelmed, légyszíves olvasd el azokat amiket eddig írtam, az egészet

de most komolyan, értelmezve szoktad olvasni amit mások írnak, vagy csak arra izgulsz ha jöhetsz ide offolni?

2011. ápr. 21. 00:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!