Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lefeküdnétek egy fiúval, aki tetszik, a 2. találkozáskor?
Úgy, hogy eddig még nem igazán ismertétek meg, csak 1 közös buli volt...Vagy hogy viszonyultok ehhez a dologhoz?
(kort is írjatok, köszi)
Csak olyan férfival fekszem le, akibe szerelmes vagyok, és teljes mértékig megbízok benne, és hosszú távra tervezek vele. Kizárt, hogy valakivel 2 találkozás után így érezzek...
20/L
Attól függ, ha már ismertem előtte, de ez úgymond a 2. randi volt akkor lehet. DE, ha akkor láttam az életembe másodszor, akkor nem. Szóval a te esetedbe nem, hiszen a buli volt az 1. alkalom.
20/L
Köszi a válaszokat, amúgy érdekes, mert élőben meg (ahogy haverokat nézem) 2. vagy 3. alkalommal már simán benne vannak ebben a lányok.
De nekem még nem volt ilyenben részem, mert nem vagyok az a nagyon nyomulós fajta, azért kérdezem...
Hát képzeld, én megcsókolni sem engedtem magam kb az 5. randiig, mikor már belehabarodtam a barátomba (közben neten naponta beszéltünk). Lefeküdni pedig 1 év után feküdtem vele... És ez a kapcsolat már több, mint 3 éve tart.
Gondolom azok a lányok, akik nem hosszú távú kapcsolatot terveznek, belemennek az ilyesmibe az élvezet kedvéért, viszont aki tartós kapcsolatot keres, annak sokkal többet ér a szeretkezés, amihez szerelem is kell.
20l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!