Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a bosszú beszél belőle? (pasik válasza érdekelne)
Egyik volt "dugóspartnerem" barátnője írt nekem egy levelet, amiből egy csúnya veszekedés sült ki. Azt állítottam, hogy még mindig összejárok a sráccal. Ezért ő természetesen nagyon megharagudott, és írt nekem egy levelet, amiben többek között kritizálja az ágybani teljesítményemet. Pontosabban azt írta, hogy nem is tudtam kielégíteni. Ezt azért sem hinném, h igaz lenne, mert nem egyszer, nem kétszer kért további találkákat, másrészt pedig láttam a kéjes arcát, miután együttvoltunk. Az érdekelne, hogy ez lehetett-e csupán bosszú, és alaptalan sértés, vagy esetleg valóban nem voltam jó neki.
Előre is köszi a válaszokat.
egyáltalán miért állítottad hogy még mindig összejársz vele? te kezdted a dolgot tehát ne lepődj meg, ha olyanokat vágnak a fejedhez ami nem is úgy volt
a bekavarósokat senki sem szereti inkább beszélted volna meg a sráccal normálisan mint nem megtörtént dolgokkal vagdalkozni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!